Sági Andrea

Sági Andi influencer, blogger, stylist, életmód tanácsadó

Sági Andi

Influencer
Blogger
Stylist
Életmód tanácsadó

Blogomat 2017 tavaszán kezdtem el írni.  Célom, hogy a korombeli hölgyeknek segítsek életmód tanácsadással kapcsolatban, emellett az aktuális divatról, trendekről is tájékoztatást nyújtsak. Számomra fontos az, hogy az egészséges életmóddal kapcsolatos információkat is eljuttassam számotokra és ezzel segítselek benneteket a mindennapok fontos döntéseiben. 

Az életem úgy alakult, hogy szükségessé vált egy radikális életmód váltás 35 éves koromban, amikor kiderült, hogy egy ritka genetikai immunbetegségem van. Sajnos kisfiam is megörökölte tőlem, ezért mindkettőnkre kellett gondolnom, amikor az életmód váltásomat végrehajtottam. 

Elsősorban olyan cikkeket találtok az oldalamon, amelyek az egészséges táplálkozással, életvitellel és testápolással kapcsolatosak. A rohanó hétköznapokban is fontosnak tartom, hogy egészségesen étkezzünk, ezért kizárólag olyan ételek receptjeit ajánlom számotokra, amelyeket magam is fogyasztok. 
Mivel érzékeny a bőröm, ezért kizárólag természetes alapanyagokból készült, vegyszermentes termékeket használok. Fontosnak tartom a mindennapi helyes bőrápolást is, mellyel egyensúlyban tartom nemcsak a testem, hanem a lelkem állapotát is. 

Profilom szerves részét képezi a stílustanácsadás is, amelyben hitvallásaim közé tartozik, hogy amikor belenézel a tükörbe, szeresd azt akit látsz benne! Abban tudok segíteni neked, hogy érezd, és éld át azt, hogy jól vagy és jól nézel ki! 

Kattintson közösségi oldalaimra!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)