A Rossetti bizsu tavaszi újdonságai

A Rossetti bizsu 2019-ben is csodálatos tavaszi kollekcióval készül rajongói számára.  Én már nagyon várom, hogy végre jó idő legyen és elővehessem a színes, tavaszi ruháimat. Mindig lázba jövök egy-egy szép Rossetti kiegészítőtől vagy bizsutól s rögtön azon jár az eszem, hogy melyik ruhámhoz milyen ékszert vagy kendőt válasszak, hogy tökéletes legyen az összhatás. Ebben a cikkben a tavaszváró kedvenceimet mutatom be nektek! Fogadjátok szeretettel!

Blue opal gyűrű

Blue Opal gyűrű gyönyörű kékes-zöld mintázatával nagyon különleges összhatást kelt. A gyűrű mérete állítható, ezért könnyedén az ujjunk méretére tudjuk állítani.

Fleur stóla

Fleur stóla gyönyörű virágmintái áttetszően jelennek meg az ezüst szállal átszőtt, muszlin alapú sálon. A csodálatos motívumok különleges hatása elegáns és egyben feltűnő megjelenést biztosít a viselőjének. 

Oviedo fülbevaló

Aktualitások

Az Oviedo hullámos felületű kör alakú fülbevaló egyedi mintázattal rendelkezik. Nekem egyértelműen adta, hogy egy fekete garbóhoz vegyem fel, mivel annyira szembetűnő megjelenése van a fülbevalónak, hogy mindenképpen egyszínű ruhához tudtam elképzelni.  

Clover karperec

Clover karperec ezüst és arany színű változatban is elérhető a webáruházban. Két végén gyöngyökkel és strasszokkal van díszítve. Rendkívül egyszerű de mégis elegáns darab, amely bármely alkalomra bevethető. 

Csillogó gyöngysorok karkötő

csillogó gyöngysorok karkötő szerelem volt első látásra. A kék árnyalatainak gyönyörű harmóniája és az arany színű csat igazi méltósággal öleli körbe a csuklónkat. Ezt a karkötő nyáron is garantáltan bevethető lesz bármelyik nyári szettemhez. 

Ha nektek is megtetszett valamelyik kiegészítő, akkor nézzetek szét a Rossetti bizsu webáruházban, ahol széles választékkal és állandó akciókkal kedveskednek nektek.

Szeretettel,

Ságiandi

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)