Hollywood

Ft3,990.00

Ragyogj Te is úgy, akár egy filmcsillag! Ez a karkötő nemes eleganciájával elragadó megjelenést kölcsönöz a viselőjének! A karkötőt viselve, Te is úgy érzed majd magad akár egy filmsztár!

Kategória:

Ragyogj Te is úgy, akár egy filmcsillag! Ez a karkötő nemes eleganciájával elragadó megjelenést kölcsönöz a viselőjének! A karkötőt viselve, Te is úgy érzed majd magad akár egy filmsztár! A csillogó hegyikristály, a meseszép rózsakvarc ásványok és az apró Swarovski köves Pandora köztes tökéletes harmóniája jelenik meg ebben a karkötőben.

Régen a rózsakvarcot a szerelem bevonzáshoz, illetve kapcsolatok ápolásához használták. Köztudott, hogy szerelmi bánat esetén pedig az egyik legjobb szív gyógyító ásvány. Gyengéddé teszi a nőket, de mégis igen határozottá. Ha viseljük, úgy érezzük nincs előttünk akadály, és bármire képesek vagyunk. Nyitottá tesz az új kapcsolatok iránt, illetve segít önmagunkat megismerni és növeli az önbizalmunkat, önértékelésünket is.
A mondák szerint a hegyikristály megvéd a démonoktól, betegségektől és energiát, erőt ad tulajdonosának. A hegyikristály hatása rendkívül sokoldalú, mestergyógyító. A mellette lévő kövek hatását is felerősíti. Javítja az emlékezőképességet, nyugtatja az idegeket, kiegyensúlyozottá teszi viselőjét. Erősíti az immunrendszert, egyensúlyba hozza a szervezetet.

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)