Baconbe göngyölt mozarellás fasírtgolyók

Baconbe göngyölt mozarellás fasírtgolyók chiliszósszal

Hozzávalók
0,5 kg darált hús
2×200 gr szeletelt bacon
2 csomag 2x 125 gr mozarella mini golyó
só, bors, friss petrezselyem zöld, és fűszerek ízlés szerint
1 kisebb fej vöröshagyma
2 tojás
egy marék zsemlemorzsa

Elkészítés
A darált húst az apróra vágott kevés olajon előre megpirított vöröshagymát, fűszereket, zsemlemorzsát, tojást összedolgozom. Kis golyókat formázok, ezek közepbe egy mini mozarellát teszek, majd 2 szelet bacon szalonnát tekerek rájuk. Ezt követően a golyókat egyesével megtűzöm egy bambusz saslik pálcikával, hogy a szalonna sütés közben ne tekeredjen le róluk. Majd sütőben sütöm 30-40 percig. Aki kedveli a pikáns ízeket, annak a Sárréti Chilifarm traBBQ szószát ajánlom. Köretnek parázson v. sütőben (egészben) sült krumplit és/vagy friss salátát javasolok.

Jó étvágyat kívánok!

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)