Atoderm – az érzékeny és száraz bőr védelmezője

Az érzékeny bőr inspirálta a Biodermát, hogy hosszan tartó megoldást találjon bőrünk természetes védelmi rendszerének újjáépítésére.  Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. Bőrgyógyászati formuláinak hála, az Atoderm biológiailag és tartósan állítja helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét.

Sokszor írtam már nektek, hogy mennyire száraz és érzékeny bőröm van. Éppen ezért gondos ápolást is igényel, ebből  kifolyólag csakis a legjobb hatóanyagokkal ápolom és védelmezem. Az Atoderm termékcsalád több termékét is használom, de most az Olajtusfürdő jótékony tulajdonságait ismertetem meg veletek.  Nálam fontos kitétel, hogy azok a termékek, amelyeket használok hipoallergén, parabén-, színezék- és szappanmentesek legyenek. Az Atoderm termékcsalád ennek az elvárásnak maximálisan megfelel. 

Az Atoderm Olajtusfürdő egyedülálló összetétele 33%-ban tartalmaz lipidpótló és tápláló összetevőket, enyhíti a bőr kellemetlen feszülő érzetét és véd a külső stresszhatásoktól. Skin Barrier Therapy® szabadalma révén a legszárazabb bőrnek is védelmet nyújt az irritációt okozó baktériumok elszaporodásától. Könnyed, enyhén illatos habja kíméletes még a legérzékenyebb bőrrel szemben is. De nemcsak a száraz és érzékeny bőr védelmezője, hanem a normál bőrrel is csodákat tesz.

Az Olajtusfürdőt azért kedvelem, mert a bőrömet 24 órán át hidratálja, ráadásul 1 hónap folyamatos használat után a hidratáltságát 39%-kal növeli. Szeretem benne, hogy intenzív és hosszantartó komfortérzetet nyújt, a bőröm egész nap tökéletesen hidratált és selymes tapintású. Könnyed, enyhe illata és habja még az én extra érzékeny bőrömmel szemben is kíméletes. Ha pedig még intenzívebb ápolásra vágyom, akkor az Atoderm termékcsalád valamely testápoló termékét is használom – de ez leginkább a téli időszakban jellemzőbb.  

Fontos tudni, hogy az Olajtusfürdő felnőttek, gyermekek és kisbabák bőrén is alkalmazható. Arc lemosásra is használhatjuk, mivel nem csípi a szemet. Pumpás adagolójának köszönhetően pedig nemcsak biztonságosan, hanem gazdaságosan felhasználható.

Az Atoderm Olajtusfürdőt és a termékcsalád többi tagját is jó szívvel ajánlom nektek! Keressétek a gyógyszertárakban, EP kártyára is kapható!

Szeretettel,
Ságiandi

 

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)