Élj harmóniában önmagaddal! – interaktív teadálután

egyénre szabott szépségápolás és egészségtudatos életmód Gertaud Gruber módszereivel.
“… mert a szép bőr nem véletlen!” – az igazi szépség a belső harmóniából fakad, a test, a szellem és a lélek összhangjából. Ettől a szépségápolás sem maradhat el, sőt Gertraud Gruber egyénre szabott módszerekkel és kiváló minőségű, természetes alapú termékeivel összehangolja egy harmonikus kezeléssé a szépségápolást és a megelőző egészségápolást. 

Ha harmónia árad belőled, azt garantáltan mások is észreveszik. Ezt nevezzük pozitív kisugárzásnak. Ehhez nem kell bombázó modell külsővel rendelkezni. Hiszen az igazi szépség a belső harmóniából fakad, a test, a szellem és a lélek összhangjából. Ettől a szépségápolás sem maradhat el, sőt Gertraud Gruber egyénre szabott módszerekkel és kiváló minőségű, természetes alapú termékeivel összehangolja egy harmonikus kezeléssé a szépségápolást és a megelőző egészségápolást. 

Gertraud Gruber márka hátterében olyan különleges koncepció áll, amely már több, mint 60 éve a megelőző egészségápolás jegyében szolgálja a szépséget. Ennek alappillérei a természetes kozmetikumok, eljárások alkalmazása, lúgosító táplálkozás, kiegyensúlyozott mozgásterápiák, meditációk, energetikai metódusok.

A sok éves tapasztalat, visszafogottság és elegancia, a gyógynövények feltétlen tisztelete és a német precizitás egyesül a Gertraud Gruber kozmetikumokban. A közel 100 éves alapító Gruber asszony, még ma is aktívan dolgozik; saját  cégének nem is lehetne jobb reklámja, mint Ő maga.  1955-ben megalapította Európa Első Szépségfarmját Rottach-Egernben, a Tegern-tó partján, ahol évente több mint 5000 hölgyet kezelnek a szépségkúrák keretében.  De többről van szó, mint a vendégek külső megjelenésének javításáról, karbantartásáról. Aki ellátogat hozzá, azt ellazítja, ápolja, szerető gondoskodással veszi körül bensőséges környezetben – és kellemes mellékhatásként a vendég új életerőt nyer, felfedezi saját szépségét és kisugárzását.

Gertraud Gruber a tökéletes speciális kezelési metódusok csomagját kombinálja a legmagasabb minőségű készítményekkel, hogy páratlan élményeket nyújthasson, amelyek beteljesítik a legigényesebb hatékonyság és jó közérzet kívánalmait. Ez azt jelenti, hogy a GERTRAUD GRUBER KOSMETIK márka, bármilyen piackutató intézetnél hamarabb és jobban felismerte a szépségtudatos, magas igényű hölgyek kívánságait és elvárásait minden korosztályból, amikor a bőrápoló készítmények és a kezelések eredményeiről van szó. Ezek a magas minőségű készítmények és szépségkezelések Magyarországon is elérhetőek. 

 

Zoltai Évával, a Gertraud Gruber Képviselet magyarországi vezetőjével arra gondoltunk, hogy nyílt teadélutánok keretében bemutatjuk Nektek a Gertaud Gruber márkát egyénre szabott bőrápolási konzultációk keretében. 

Ezeken a találkozókon lehetőség lenne arra, hogy megismerjétek a bőrtípusotokat, személyre szabott bőrápolási tanácsokat kapnátok és az egészségtudatos életmóddal kapcsolatban is új ismeretekkel bővülhetne a tudásotok. 

Kérlek benneteket, hogy írjátok meg a bejegyzés alatt, lenne-e kedvetek részt venni egy ilyen alkalmon, és ha igen, mi érdekelne benneteket leginkább és milyen a bőrtípusotok! A válaszadók közül egy fő ingyenesen részt vehet az első alkalmon! 

 

A találkozó helyszíne: 1085 Budapest, József krt. 14.

Az első alkalom tervezett ideje: 2019. április-május

Szeretettel várunk benneteket!

Ságiandi és a GG csapata

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)