Mennyei finom és omlós Amerikai palacsinta, melynek az elkészítése rendkívül egyszerű, az eredmény pedig hihetetlenül finom! Nem véletlen, hogy az amerikaiaknak ez a kedvenc reggelije! Én picit átgondoltam az eredeti receptet és banánt illetve nádcukrot tettem a tésztába. Az eredmény isteni finom lett, hiszen a banán, és a nádcukor karamell íze rendkívül jól harmonizál egymással. És hogy milyen topping kerül a tetejére? Ez már csak a Te fantáziádon múlik!
A tökéletes banános Amerikai Palacsinta receptje
Hozzávalók
2 érett banán
1,5 bögre liszt
2 tojás
0,5 bögre nádcukor
0,5 bögre növényi tej (Plant Pro)
1 teáskanál vanília kivonat (vagy ízlés szerint)
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál kókuszolaj
Elkészítés
Egy turmixgépben a banánokat, a nádcukrot, a vanília kivonatot, a növényi tejet, illetve a tojásokat összeturmixoljuk. A liszthez hozzákeverjük a sütőport, majd az összeturmixolt alapanyagokkal csomómentesre keverjük. Egy felhevített serpenyőt átkenünk kókuszolajjal, majd kis adagokban kisütjük a palacsintákat. Juharsziruppal, vagy Nutellával, gyümölcsökkel még tovább bolondíthatjuk ezt az isteni finomságot.
A hozzávalókat most is az M Csemegében szereztem be.
Próbáljátok ki Ti is ezt a szuper receptet!
Szeretettel,
Ságiandi