Herbal Natural Drink – Relaxáció felsőfokon

A relaxáció a test újratöltődésének természetes eszköze. Amikor a testünk és az elménk túlterhelt, hatékonyságuk is csökken. Ahhoz, hogy mindkettő munkáját szabályozni tudjuk és kiegyensúlyozottá váljunk, meg kell tanulnunk gazdálkodni a testünk által előállított energiával, ehhez a relaxáció kiváló megoldást jelent. A tökéletes relaxáció magában foglalja a teljes fizikai, mentális és lelki ellazulást. Amikor ez megvalósul, akkor beszélhetünk tökéletes pihenésről. A Herbal Natural Drink pedig ebben nyújt számunkra tökéletes támogatást.

Herbal Natural Drink rendszeres fogyasztása hozzásegít bennünket a nyugodt és pihentető kikapcsolódáshoz. Segít a relaxációban, a gyógynövény hatóanyagai pedig természetes módon támogatják mindezt.
A gyógynövények közül a macskagyökér kivonat, amely köztudottan ismert hatékonyságáról az álmatlanság, a szorongás, a fejfájás,  kezelésében, alapját képezi ennek az italnak. A másik fontos gyógynövény amely megtalálható az italban, az a jázmin kivonat, amely szintén nyugtató hatással bír. A jázmin kellemes illata és íze oldja a szorongást, megnyugtatja az elmét. Jótékony hatása által gyorsan megnyugszik a test és a lélek, a pozitív konstruktív érzelmeket hozza elő a bosszúsággal, szorongással, haraggal szemben. Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően megvédi a szervezetet a szabad gyökök felhalmozódásától, erősíti az immunrendszert, valamint fiatalítja a bőrt. A valeriána gyökér hatása is érvényesül a termékben, hatóanyaga révén javítja az alvás minőségét, csökkenti a szorongást és a stresszt. Hasznos a hiperaktivitás szabályozásában, csökkenti a menopauzális tüneteket, hatásos a magas vérnyomás és a szédülés ellen, javítja a pulzusszámot.

Herbal Natural Drink-et több mint két hónapja fogyasztom, rendszeresen.  Tapasztalataim szerint kiváló segítséget nyújt a relaxációban. Egy fárasztó, túlterhelt nap estében is nagyon jó stresszoldóként hat. A nagy pörgés közben jól esik meginni egy Herbal Drinket, amely azonnal kifejti hatását, és segít abban, hogy ismét kiegyensúlyozottan tudjunk hozzáállni a feladatokhoz.  Nyugtalan alvás esetén is segítségül hívható, hiszen segít az elalvásban, javítja az alvás hosszát és minőségét is. A gyógynövényeken kívül még magnéziumot, kalciumot is tartalmaz, Stevia-val készült, zöldalma ízű és enyhén szénsavas ital. Úgy gondolom, hogy tökéletes megoldás mindazoknak, akik értékelni tudják az extrém relaxáció érzését.  Kiváló megoldást jelent a hét fáradalmainak a kipihenésében is, nemcsak a testnek, a léleknek is megnyugvást jelent. 
Vegán, Laktózmentes, koffeinmentes, GMO-mentes termék!

Stresszűző tippek:
1. Méregteleníts!
2. Sportolj rendszeresen!
3. Meditálj!
4. Sétálj!
5. Táplálkozz egészségesen!
6. Legyen “én-időd”!
7. Hallgass zenét!
8. Fejezd ki a szereteted!
9. Merj kilépni a komfortzónádból!
10. Kortyolj bele a Herbal Natural Drinkbe és ereszd ki a fáradt gőzt!
+1. Ajánld a főnöködnek, mint munkahelyi védőitalt!

Herbal Natural Drink-et keresd az M Csemege üzletekben!

Szeretettel
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)