Diós piskóta ananásszal és meggyel

Hozzávalók
6 egész tojás
6 kanál víz
30 dkg nádcukor
12 dkg liszt
12 dkg darált dió
1 sütőpor

Elkészítés
A tojásokat a vízzel és a nádcukorral habosra keverjük. Ezután 12 dkg lisztet, 12 dkg darált diót és egy sütőport összekeverünk. Majd a masszát hozzáadva csomómentesre keverjük. Két kivajazott őzgerinc formába tesszük. A tetejét megszórjuk ananásszal (tetszőleges méretre szeleteljük) és meggyel. Előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük, kb 40 percig, de szúrópróbával ellenőrizzük!

A hozzávalókat a 
Mágnáskert Csemegében szereztem be.

Jó sütögetést és jó étvágyat kívánok! 

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)