Te már “zölden” látod a világot?

Egyre több ember életét nehezítik meg a bőr allergiás megbetegedései, vagy a fokozott érzékenység.  Az extra érzékeny bőr esetében ezért is nagyon fontos, hogy olyan mosogatószert használjunk, amely nem irritálja a kéz érzékeny bőrét, ne szárítsa ki, s ha lehetséges még ápolja is valamelyest. 

Eddig mindig a “Sensitive” felirattal ellátott mosogatószerek közül vásároltam, több márkát is teszteltem már, de valahogy egyik sem volt az igazi. Valahogy azokat a reményeket, amelyeket támasztottam, egyik sem hozta. Aztán jött a HERBOW. Először kipróbáltam a mosóparfümöket (CIKK: ITT), aztán a folyékony mosószereket (CIKK: ITT) és most már több mint egy hónapja tesztelem a mosogatószereket is.  

Néhány érdekesség a mosódióról, amelynek kivonata a HERBOW mosogatószereknek is az alapja.

A mosódió kivonat természetes megoldást kínál az érzékeny, irritációra hajlamos bőrűeknek. A mosódió 100%-osan természetes, hiszen egy fa termése, s a feldolgozása során sem kerül bele semmiféle vegyi anyag, ezáltal sem a szervezetünkre, sem a környezetünkre nem gyakorol semmiféle káros hatást. Könnyen lebomlik, nem terheli a környezetet.  Érdekessége, hogy olyan fán terem, melyet soha nem permeteznek, mert természetes szaponin tartalmánál fogva távol tartja a kártevőket. Talajvédő tulajdonsággal rendelkezik, és sok oxigént képez, így járulva hozzá Földünk optimális ökológiai rendszeréhez. Antibakteriális – megszünteti a kellemetlen szagokat. Hipoallergén – nem irritálja a bőrt. Ideális érzékeny és ekcémás bőrre, és egyéb bőrbetegségekben szenvedők számára (pl. pikkelysömör, neurodermitis). A mosódió egy rendkívül sokoldalú és értékes gyógynövény, melyet Indiában ajurvédikus növényként, továbbá Kínában és Japánban is orvosságként tartanak számon már évszázadok óta. Japánban a mosódió magházát „enmei-hi”, „élethosszabbító” néven emlegetik, Kínában pedig ő a „wu-huan-zi”, azaz a „betegség-mentes” gyümölcs. (Forrás: www.herbow.hu)

HERBOW mosogatószer kíméletes eljárással  12% mosódióextraktummal rendelkezik. Nagyon elégedett vagyok a termékkel, hiszen bebizonyította, hogy kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket az edényekről, kiváló zsíroldó hatással rendelkezik, és még a bőrömet sem szárítja ki. Kétféle változatban kapható: az egyik változat illatmentes, a másik mangó illatú. Nekem egyformán tetszik mindegyik. Nem vagyok híve az erős illatoknak, de a mangós változat nagyon kellemes illatú. Egyáltalán nem tömény, hanem finom, diszkrét illata van. Külön pozitívum, hogy pumpás adagolója van a flakonnak, így gazdaságosan tudjuk adagolni és ezáltal a használata nagyon praktikus. Rendszeres használat esetén nem szárította ki a bőrömet sem, és mivel természetes anyagokból készült, így irritációt sem okozott. 

Jól habzó, rendkívül kiadós
pH-semleges
Parafinmentes/ ásványi olaj mentes
Nem tartalmaz mesterséges illatanyagot és színezéket
Vegán termék

Nektek is jó szívvel ajánlom a termékeket! Minőségüket és árukat tekintve is kiváló magyar termékek! Nézzétek meg a teljes kínálatot a Herbow webáruházban! Ráadásul a mosogatószereket most akciós áron tudjátok megvásárolni.

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)