A csíkos és a pöttyös is divatos

Csíkos vagy pöttyös?

A csíkos és pöttyös ruhák idén tavasszal minden változatban megjelennek, segítségükkel nemcsak trendi megjelenést kölcsönöznek a viselőjüknek, hanem a minták jó megválasztása révén, még az alak is optikailag formálható. 

A csíkos karcsúsít

Én kifejezetten örülök annak, hogy a csíkok idén tavasszal is divatos minták a ruhatárunkban, hiszen a változatos megjelenésük, a vagányságuk éles kontrasztja mellett, a testalkatunkon is optikailag segíteni tudnak az ezzel a mintával rendelkező ruhadarabok. A függőleges csíkozás vékonyít és megnyújt, míg a vízszintes csíkozás általában egy kicsit szélesít. Számít az is, hogy sűrű és/vagy vékony csíkozásról beszélünk, esetleges széles (színes) feltűnőekről. Az apróbb csíkok kevésbé feltűnőek, míg a szélesebbek annál jobban. Az első képen egy  vízszintes, szélesebb, színes csíkozású ruhát viselek, míg a második fotón egy függőleges vékony csíkozású ruhát. Csíkos darabokat minden testalkat viselhet magán, csak arra kell nagyon odafigyelni, hogy a testalkathoz megfelelő csíkozást válasszuk. Az alma alkatú lányok a has és derék tájékán óvatosan bánjanak a csíkozással, célszerűbb a hosszanti megoldásokat választani. A körte alkatú lányoknak a hosszanti csíkozás előnyös alulról, hisz megnyújtja kerekebb alsó részt. Felülről mivel vékonyak, így érdemes válogatni a csíkok irányában. A homokóra alkatú lányok a legszerencsésebbek, hiszen nekik minden fazon és irányvonal jól áll és megengedett.

A pöttyös bájos minta

Idén tavasszal a pöttyös is fókuszba került, aminek szintén nagyon örülök. A pöttyös minta mindig is nagy szerelmem volt, ezért most különösen örülök annak, hogy óriási a választék és különböző stílusú ruhákon köszön vissza ez a bájos minta.

Bátran viselj pöttyöst pöttyössel! Én most a két kedvenc színem hoztam összhangba a pöttyök segítségével. Egy sötétkék alapon fehér apró pöttyös nadrágot, és egy piros alapon nagyobb fehér pöttyös blúzt. Ez a szett szerintem nagyon bájos és tulajdonképpen bármilyen alkalomra felvehető. Megállja a helyét az irodában is, de egy randi alkalmával is garantáltan lenyűgözzük a lovagunkat. 

És neked melyik minta a kedvenced? A csíkos vagy a pöttyös? Válaszolj a Facebookon! 

Csíkos ruhák: 
RESERVED és ZARA

Pöttyös ruhák:
MOHITO

Fotókért köszönet: Visual Production 
Ha van kedved, akár még egy városi fotózást is megszervezek Neked! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, és indulj el a változás útján!

Szeretettel
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)