Superfood saláta

Superfood saláta

Nekem bármikor jöhet egy finom, laktató, de mégis könnyed superfood saláta. Imádom, mert minden egészséges “zöld” alapanyag belekerült, ami tápanyagdús, tele van vitaminnal, antioxidánsokkal és ásványi anyagokkal. A kecskesajt a tetején pedig különleges ízével még magasabb szintre emeli ezt a vagány salátát.

Hozzávalók
300 gr édesburgonya
200 gr csicseriborsó (Bondulelle)
1 fej lilahagyma
pár szem koktélparadicsom
kaliforniai paprika
friss vegyes saláta
kecskesajt
Fűszerek: só, őrölt tarka bors, őrölt koriander
olívaolaj

Elkészítés
Az édesburgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, majd egy tálban a fűszerekkel (só, bors, koriander) és az olívaolajjal összekeverjük. Ezt követően a lilahagymát felaprítjuk egy serpenyőbe tesszük, üvegesre pároljuk, majd hozzákeverjük az édesburgonyát és a csicseriborsót, a kaliforniai paprikát és 20-25 percig sütjük, amíg az édesburgonya teljesen átpuhul. Pár szem koktélparadicsomot is adunk hozzá, és picit átsütjük azokat is. 

Miután elkészült a ragu, friss salátaágyra halmozzuk, és kecskesajttal megszórjuk a tetejét. Melegen tálaljuk!

Szeretek az M Csemege üzletekben vásárolni, mert óriási a választék, így az egészséges életmódhoz szükséges alapanyagokat változatosan és könnyedén tudom összeválogatni. Ehhez a finom salátához is itt szereztem be az összes alapanyagot! Jó szívvel ajánlom nektek is az M Csemege üzleteket! Az üzletek listáját megtekinthetitek IDE kattintva!

Szeretettel
Ságiandi

 

 

 

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)