Szarvasgombás paradicsomos tagliatelle

Szarvasgombás-paradicsomos tagliatelle

Egy hétköznapi paradicsomos tagliatelle tésztát hogyan tudunk különlegessé varázsolni? Az Italia Divina Tartufi Fekete szarvasgombát tartalmazó paradicsom szósszal igazán friss és üde ízvilágot teremthetünk, amely azonnal rabul ejti a különleges és egyedi ízekre vágyó ínyenceket. Különleges üvegedénybe zárva a szarvasgomba és a paradicsom harmonikus idillt alkotnak egymással. Ha egy gyorsan elkészíthető vacsorára vágytok, vagy szeretnétek a szerelmeteket elkápráztatni egy különleges gasztro élménnyel, akkor próbáljátok ki ezt a szószt!

A  már megszokott kedvenc paradicsomos tésztát újragondoltam, és fekete szarvasgombás  paradicsom szósszal tettem még különlegesebbé az ízét. 

Hozzávalók
1 csomag eredeti olasz tagliatelle tészta
1 üveg Paradicsompüré (360g)
1 üveg 
Paradicsomos rikottás krém fekete szarvasgombával
200 ml főzőtejszín
100 g Krémsajt
4-5 levél friss bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
só, bors

Elkészítés

A tagliatelle tésztát forró, sós vízben elkezdjük főzni.  Amíg a tészta megfő, addig elkészítjük a pofonegyszerű paradicsomos-bazsalikomos szószt. Egy kevés forró olajon az áttört fokhagymát átforgatjuk, majd beleöntjük a paradicsomszószt. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot, sóval, egy kevés borssal ízesítjük. Ezután belekanalazzuk a Fekete szarvasgombás paradicsom szószt, a krémsajtot és a tejszínt majd pár percig alacsony lángon rotyogtatjuk. Ez idő alatt a tészta is elkészül. Miután leszűrtük a tésztát, forgassuk bele a paradicsomos szószba és máris tálalhatjuk. 

Az Italia Divina szarvasgombából készült különlegességeit keressétek a webáruházban! 

Jó étvágyat kívánok!
Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)