A már megszokott kedvenc paradicsomos tésztát újragondoltam, és fekete szarvasgombás paradicsom szósszal tettem még különlegesebbé az ízét.
Hozzávalók
1 csomag eredeti olasz tagliatelle tészta
1 üveg Paradicsompüré (360g)
1 üveg Paradicsomos rikottás krém fekete szarvasgombával
200 ml főzőtejszín
100 g Krémsajt
4-5 levél friss bazsalikom
2 gerezd fokhagyma
só, bors
Elkészítés
A tagliatelle tésztát forró, sós vízben elkezdjük főzni. Amíg a tészta megfő, addig elkészítjük a pofonegyszerű paradicsomos-bazsalikomos szószt. Egy kevés forró olajon az áttört fokhagymát átforgatjuk, majd beleöntjük a paradicsomszószt. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott bazsalikomot, sóval, egy kevés borssal ízesítjük. Ezután belekanalazzuk a Fekete szarvasgombás paradicsom szószt, a krémsajtot és a tejszínt majd pár percig alacsony lángon rotyogtatjuk. Ez idő alatt a tészta is elkészül. Miután leszűrtük a tésztát, forgassuk bele a paradicsomos szószba és máris tálalhatjuk.
Az Italia Divina szarvasgombából készült különlegességeit keressétek a webáruházban!
Jó étvágyat kívánok!
Szeretettel,
Ságiandi