limuzincenter

Limuzincenter – a felejthetetlen élményekért!

Ha szülinapot, lánybúcsút, legénybúcsút szervezel vagy csak egy igazi cool estére vágysz akkor a LimuzinCenter a tökéletes választás. A limuzin bérléshez ajándékba kapod a profi fotózást, hogy az este felejthetetlen pillanatai is meg legyenek örökítve.

Budapest legsármosabb sofőrjei vezetik az autókat, akik nemcsak a kiváló hangulatról gondoskodnak, hanem a szolgáltatás részeként jégbe hűtött pezsgővel köszöntenek Téged és a barátaidat beszálláskor.  Egy minőségi pezsgő azonnal feldobja a hangulatot és megalapozza a szuper estét!

limuzincenter

Képzeld el, ahogy egy menő  óriás-tetőablakos limuzin megáll a házatok előtt, a szomszédok tátott szájjal nézik, ahogy Te és a barátaid beszálltok az autóba, vagy milyen fantasztikus meglepetés, amikor a lánybúcsús társaság épp egy buszmegállóban várakozik a következő járatra, s a busz helyett egy limuzin gurul be a leendő ara elé. A hófehér limoból kiszáll egy jóképű és elegáns sofőr aki beinvitálja az utasokat, s eközben már készülnek is a profi fotók.
A minőségi fotókon jól látszanak az arcok, nem lesz piros szem effektus, odafigyelnek a látványos hátterekre és elkapják a legjobb pillanataitokat! Fotóinkon viszontlátjátok majd a BULI legemlékezetesebb momentumait, s a limozás maradandó élményeit még hónapok múlva is megemlegetitek.

limuzincenter

Exkluzív gépjárműflotta áll a rendelkezésetekre:
Infinity QX56 egyedülálló, egész Európában ez az egyetlen luxus limuzin és itt Budapesten Te is kibérelheted! Akár 24 személy részére is kényelmes. A limo oldalán található egy felfelé nyíló oldalajtó (jet door), mely nemcsak látványos, de rendkívül gyors és kényelmes be- és kiszállást biztosít. Reprezentatív belső tér, dupla bárpult, tetőablak, disco padló és plafon, lézer effektek, klíma, füstgép.
Lincoln Navigátor limuzin 16+2 személyes, óriás tetőablakkal, sötétített üvegekkel, bőr belsővel, exkluzív bárpulttal, klímával, hangulatvilágítással, TV-CD-DVD full Hi-fi szolgáltatással vár benneteket.  Ráadásul ez a luxus limo frissen felújított, megújult külső és belsőtérrel várja most a vendégeket! Mostantól már dupla óriás tetőablaka is van, így akár a 16 fő egyszerre is integethet a járókelőknek.
Lincoln Town Car limuzin 8+1 személyes, extrákkal felszerelt autó. Utasteréből vezérelhető a Hi-fi és klíma, sötétített üvegei és a külső-belső fények azonnal megteremtik a hangulatot. a hűtött italpultja pedig az igényeitekre szabható.
A limuzin bérlés a honlapon https://limuzincenter.hu/ keresztül végtelenül egyszerű, de kérhetsz árajánlatot is, illetve tájékozódhatsz a szabad időpontokról is.

limuzincenter

Ne feledd ingyenes a profi fotózás, ingyenes a pezsgő és Te választod meg az este zenei stílusát!
Ráadásul még választott üdvözlő szöveget is vetítenek lézerrel az aszfaltra, házfalra, kerítésre.

Van ennél jobb ajánlat? – szerintem nincs!

Légy Te a következő utas és hozd a barátaidat is! A Limuzincenter pedig garantálja a felejthetetlen estét!

Én már kipróbáltam, most Te jössz!
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)