Drágaköves ékszerek 60-80% kedvezménnyel az Ékszerakció webáruházban!

Ismeritek az Emporia Divatház drágaköves ékszereit? Ha nem, akkor azonnal kattintsatok a www.ekszerakcio.hu oldalra  és nézzétek meg a kínálatot! 

Én ezt a gyönyörű burmai rubinköves gyűrűt választottam, amely szolid eleganciájával pont az én stílusom. Minden ékszer eredetiséget igazoló tanúsítvánnyal érkezik, ami igazolja az ékszer nemesfém eredetiségét, a legmagasabb 9 karát tisztaságát és az ékszerben lévő drágakő karátszámát. Az ezüst és arany ékszerek nemesfém jelzéssel, finomságjelzéssel és névjelzéssel vannak ellátva. 

Folyamatos akciók várnak benneteket egész nyáron, ráadásul egyedi kuponkódommal most még további 10% kedvezményt kaphatsz! 
Nézd meg az Emporia Divatház nyári kollekcióját! Arany és ezüst drágaköves ékszerek most 60-80% kedvezménnyel! A személyes kuponkódommal pedig még további 10% kedvezmény a végösszegből!

Vásárláskor használd az EKSZER140 kódot és máris érvényesítheted a kedvezményt! A webáruház kínálatát eléred  IDE kattintva! 

Ezüst Smaragd, Ametiszt, és más exkluzív drágaköves gyűrűk, kevesebb mint 10.000 Ft-tól, fülbevalók már 5.000 Ft-tól! Elég jól hangzik, ugye? 

Minden ékszer különleges, valódi drágakövekkel készült! Megrendelésedet 48 órán futárszolgálattal kézbesítik! 

Kattints, és nézd meg a fotón látható ékszert! ITT

Jó szívvel ajánlom nektek ezeket a gyönyörű ékszereket! Ne késlekedjetek, válasszatok Ti is magatoknak valami szépséget a webáruházból! 

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)