samponkorong

Lush – Angel Hair samponkorong – az angyalok samponja

A Lush Hungary termékek egyedisége, hogy friss alapanyagokból, kézzel készülnek, melyeket organikus gyümölcsök és zöldségek, illó olajok hozzáadásával tesznek még különlegesebbé. Én már lassan 15 éve használom a Lush termékeket és igazi rajongója vagyok ezeknek a kézi készítésű finomságoknak. 

Nagyon örültem, amikor lehetőségem nyílt a LUSH legújabb hajápolási terméket az Angel Hair samponkorongot is kipróbálni. Ennek a terméknek az az érdekessége, hogy  a tenyerünkben is kényelmesen elfér, és ami a legmeglepőbb, hogy 3 db 250 ml-es samponnak felel meg ez az aprócska korong. Szinte hihetetlen, hogy egy ekkora kis termékben ilyen hosszan tartó erő lakozik. Gyönyörű ezüst színű sampontartó dobozkába zárták, így könnyedén használhatom és tárolhatom a fürdőszobában. Az illata rendkívüli, igazán mesébe illő, ráadásul vízzel érintkezve még intenzívebb lesz. Kellemesen habzó állaga gyengéden ápolja az igénybe vett hajam és az eredmény pedig puha bársonyosság. Rendszeres használatát során szinte alig csökkent a korong mérete, tehát valóban igaz az állítás, hogy nagyon gazdaságos termék. Praktikusnak tartom, hogy kis helyen elfér, higiénikus a kis ezüst dobozkában a tárolása is. Könnyedén magammal vihetem, ha elutazom, így akkor sem kell lemondanom róla. A hajam kellemes illatú, és selymesen ragyogó lett a hajmosás után. A szokásos hajápoló olajomat is használtam, így tökéletes hatást értem el vele. A hajam sem zsírosodott gyorsan, így továbbra is a heti 2 hajmosás elegendő volt. Természetesen napi hajmosásra is kiváló, hiszen csupa JÓ összetevőt tartalmaz, így biztosak lehetünk vele, hogy nem roncsoljuk vegyi anyagokkal a hajunk szerkezetét.

Összetevői, mint az aquafaba ragyogást és erőt ad a hajnak, a rózsavíz és a varázsmogyoró ápolja és nyugtatja a fejbőrt, az ylang ylang olaja tonizál és gyengéden stimulál. A szójalecitin segíti a nedvesség felszívódását, hogy igazán mennyei tincsekkel léphess ki az utcára.

A Lush már sok éve dolgozik friss termékekkel és széles körű tapasztalattal rendelkezik – ahol lehet bio minőségű – egész gyümölcsöket és zöldségeket tartalmazó termékek kidolgozásában, gyártásában és gondozásában. A Lush felfedezte, hogy a teljes gyümölcs vagy zöldség felhasználása sokkal jótékonyabb hatású, mint ha egyetlen kívánatos tulajdonságot izolálnak, azt vonják ki és adják a kozmetikai termékekhez. A Lushnál minimalizálva van a szintetikus anyagok és a tartósítószerek használata – a termékek 58%-a tartósítószermentes.  A Lush termékek alkalmasak vegetáriánusoknak és vegánoknak – ezt az információt egyértelműen tartalmazza  a termékek címkéje, így a vásárlók maguk tudják kiválasztani a számukra megfelelő termékeket.  

A Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készítik a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumokat. A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.

Jó szívvel ajánlom a Lush termékeit nektek is!

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)