habkrém

Készülj fel a télre MediNatural termékekkel – 1.rész

A téli zord időjárás, a kevés napsütés, a vitaminhiány nem csupán a hangulatunkra, de a bőrünkre is rányomhatja sajnos bélyegét. A hosszú hideg hónapok ugyanis kimerítik szervezetünk vitaminkészletét, amely a kevesebb mozgással és az egészségtelenebb táplálkozással együtt fáradékonnyá, levertté tesz minket, bőrünk pedig fakóvá, szárazabbá és érzékenyebbé válik. De mindezt megelőzhetjük! Ezért fontos, hogy ősszel sokkal nagyobb hangsúlyt fektessünk a bőrünk ápolására és felkészülten várjuk a hideg téli hónapokat! Hiszen nem kötelező a bőrünknek megszenvedni a telet, várhatjuk felkészülten is, ebben pedig a MediNatural termékei segítenek nekünk!

A cikksorozat első részében a testápoló habkrémeket mutatom be nektek, melyek egytől-egyig nagy kedvenceim, és el sem tudnám képzelni nélkülük a napi bőrápolási rutinomat!

1. Kakaóvajas habkrém extra szűz kókuszolajjal
Kezdjük az illatával… Ahogy lecsavarom a tégely kupakját, és felfedi isteni csokoládé illatát azonnal elcsábulok és legszívesebben egy tábla csokiba harapnék. Na de azért tudok uralkodni magamon, viszont ezt az illatkényeztetést mélyen magamba szívom és élvezem minden pillanatát. Aztán elkezdem a bőröm bekenni ezzel a finom, ám kemény állagú krémmel, amely a meleg hatására azonnal olvadni kezd a tenyeremében. A bőröm szinte szomjazik az ápoló hatóanyagokra, amelyek gyorsan felszívódnak; selymes és bársonyos tapintást hagyva maguk mögött. Elegendő mogyorónyi mennyiséget használni belőle, ezáltal nagyon gazdaságos is.  A száraz, érzékeny, ekcémás bőr rendkívül hálás lesz ezért az ápolásért!

2. Damaszkuszi rózsa shea vajas testápoló habkrém 
Mikor sétáltál utoljára rózsakertben? Tudom, a nyáron. És szeretnél télen is? Akkor csukd be a szemed, és nyisd ki ezt a tégelyt. Mélyen szippantsd magadba ebből a tenyérnyi flakonból áradó rózsaillatot. Ugye, hogy igazam volt? Akárcsak egy rózsakert. Tapasztald meg Te is ezt a különleges és kényeztető ápolást, amelyet nap mint nap élvezhetsz. Használhatod arcra, testre, lábra, minden területen tökéletes ápolást biztosít és bársonyos bőrt eredményez. 

3. Levendula shea vajas testápoló habkrém
A nyári levendulamezők látványát és illatát juttatja eszembe, ahányszor csak használom. Intenzív ápoló hatása még a legszárazabb bőrt is megpuhítja, a legérdesebb sarkot is bársonyossá varázsolja. Használhatod frissen borotvált bőrön is, mert kiválóan megnyugtatja és nem okoz irritációt sem! Télen a kicserepesedett ajkakkal pedig csodát tesz! Nekem ez az egyik kedvenc jolly jokerem, hiszen sokféle módon tudom használni, és természetesen ebből is elegendő mogyorónyi mennyiséget használni!

Ezeket a habkrémeket ajánlom nektek a téli hideg napokra, hiszen kis mennyiség is elegendő belőlük, így nagyon gazdaságos is, ráadásul kellemes illatukkal a nyárt is felidézhetjük a fürdőszobánkban.

Ahogy fentebb már írtam, mogyorónyi mennyiséget használjatok, lehetőleg fürdés után a még meleg és enyhén nedves bőrötökön. Így tökéletesen és gyorsan felszívódik,  a bőrötök pedig puha és bársonyos lesz!

Válassz Te is MediNatural termékeket a bőröd ápolására!

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)