vitalcare

Legyen természetesen gyönyörű a hajad a Vitalcare segítségével!

Úgy tartja a mondás, hogy a haj a nő legszebb ékessége, ezért nagyon fontos, hogy megfelelően óvjuk és ápoljuk, saját magunk és mások örömére. Sok férfi első látásra egy hölgyön a haját nézi meg, és csak utána vándorol tovább a tekintete. Ha sokáig meg szeretnénk őrizni a hajunk egészségét és szépségét akkor érdemes odafigyelni, hogy milyen hajápoló készítményeket használunk.

vitalcare

Az elmúlt időszakban a Vitalcare Natural bio termékcsalád 3 termékét, a sampont, a balzsamot és a hajtógáz nélküli hajlakkot teszteltem. A Vitalcare professzinális olasz hajápolási márka, Magyarországon is elérhető már a Rossmann üzleteiben illetve egyes internetes kozmetikai webáruházakban. A Natural Bio termékek SLS, SLES, PEG, színezőanyagok, szilikon, parabén és vazelin felhasználása nélkül készülnek organikus zabbal és kamilla kivonattal.

A Vitalcare Natural Bio sampon organikus zabbal és kamilla kivonattal gazdagított formula, mely hidratálja, helyre állítja és erősíti a hajat, a gyökerektől egészen a hajvégekig. A kondicionáló az organikus zab, kamilla kivonat és panthenol erejével táplálja, hidratálja és puha tapintásúvá varázsolja a hajat. A végeredmény erősebb, egészségesebb és ragyogóbb frizura. A sampon nagyon gazdaságos, mivel elég egy kicsi mennyiség is belőle, tökéletesen tisztít és regenerál. Egy hajmosás alkalmával kétszer mostam meg vele a hajamat. Mérsékelten jól habzott és nagyon jól tisztította a hajamat. Az illata is nagyon kellemes, visszafogott azonban mégis tartós, mert 3 nappal a hajmosás után is érzeni a hajamban.

Mivel nekem vékony szálú, festett és töredezett a hajam, ezért különösen kíváncsi voltam a balzsam hatására. Hiszen a leírás szerinti ígéret alapján hajerősítő, tápláló és regeneráló. Az első használat után nagyon szép ragyogó lett a hajam tőle. Könnyen ki is tudtam fésülni, ami szintén nagy pozitívum. Aztán a 3-4. használat után vettem észre az igazi változást. Valóban egyre erősebb lett a hajam, szemmel láthatóan egészségesebb és élettel teli lett. Nagyon elégedett vagyok a balzsam hatásával. Nem nehezíti el a hajamat sem, és azt is szeretem még benne, hogy puha és selymes tapintású lesz a hajam a hajszárítást követően. El lehet felejteni a gubancos hajat, hiszen a kifésülés gyerekjáték a balzsam használata után! Szárítás után a haj kellemes illatú, rugalmas lett tőle. És ami nekem még különösen pozitív élmény, hogy fantasztikus fényt is kölcsönöz a hajnak.

Leginkább a hajlakk nyerte el a tetszésemet, mivel hajtógáz nélküli, ezáltal környezetkímélő termék. Minden hajtípusra használható. Selymes, és lágy lesz tőle a hajunk, de emellett egy egészséges tartást is biztosít a hajnak. Ebben a termékben is megtalálható a zab és kamilla kivonat, amely védi és táplálja a hajat. Természetes ragyogást biztosít, a haj pedig nem ragad a használatát követően.

Összefoglalva  a termékek maximálisan elnyerték a tetszésemet, így jó szívvel ajánlom nektek is!

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)