szarvaskolbász

Venison Gusto Szarvaskolbász az ínyenceknek

Venison Gusto Szarvas Csípős páros kolbász egy igazi kuriózum a vadhús kedvelőknek! Nagyon finom, kellemes, nem tolakodó ízvilágú, enyhén csípős kolbász, amely nemes szarvashúsból, hagyományos eljárással készül és igazi magyar klasszikus csípős pirospaprika adja a testességét. A tökéletes ízvilág a válogatott alapanyagoknak köszönhető és az alacsony hőmérsékleten való füstölésnek illetve az érlelésnek. Hiszen a jó kolbász elkészítésének egyik elengedhetetlen lépése a friss nyersáru megfelelő minőségű szárítása, érlelése.

szarvaskolbász

Mitől különleges egy vadhúsból készült kolbász?

A vadon élő állatoknak a húsában gyakorlatilag nincsen zsír. Az alacsony zsírtartalom a vadállatok aktív életmódjának és természetes táplálkozásának tudható be. A vadon élő állatok húsa nagyobb arányban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, mint például az omega-6 és az omega-3. Ez pedig csökkenti a koleszterinszintet és csökkenti az egyéb krónikus betegségek kockázatát is. 

Azt pedig mindannyian tudjuk, hogy a hazai vadhúsok olyan minőséget képviselnek, melyek megmozgatják a vadhúsokat kedvelő közönséget. Nem véletlen, hogy a Venison Gusto termékei csúcskategóriát képviselnek.

A szarvas csípős kolbászt én szobahőmérsékleten fogyasztom, olyan vastagra szeletelem, hogy megálljon a peremén. Kiváló társítás keményebb sajtokhoz, de akár önmagában egy szelet finom kovászos kenyérrel is kitűnő választás, természetesen lehetőség szerint a szabadban fogyasztva, ahogy én is tettem ma, ezen a kellemes őszi délutánon! 🙂

Kóstoljátok meg Ti is, olyan kulináris élményben lesz részetek, amelyet eddig még nem tapasztaltatok! 😉

Budapestieknek ajánlom a mintaboltot: 1024 Budapest, Margit körút 29/a.

Nyitvatartási idő: H-P 10.00-18.30

Vidékieknek pedig a webáruházat: https://www.venisongusto.hu/termekek

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)