diamondclean

DiamondClean az egészséges és ragyogó fogakért

Milyen a tökéletes fogkefe? Nálam az első és a legfontosabb szempont a hatékonyság!  Már évek óta elektromos fogkefét használok mégpedig azért, mert gyorsabb és hatékonyabb annál, mintha a hagyományos, kézi fogkefével mosnék fogat. 

Számos előnye van a Philips DiamondClean szónikus fogkefének az alapos és kíméletes tisztítás mellett. Ilyen például, hogy a C3 Premium Plaque Control kefefejjel a lehető legalaposabb tisztítást kapják a fogaim, ezáltal eredményesebben tudom megelőzni a fogszuvasodást. Fontos odafigyelni a fogközök helyes tisztítására is. Ez a fogkefe úgy lett megtervezve, hogy a puha, rugalmas sörték tökéletesen kövessék a fogaim körvonalát, így 4x nagyobb felülettel érintkeznek, és a nehezen elérhető helyeket is segítenek megtisztítani.  Ezáltal könnyedén megelőzhetem a különböző fogágybeteségeket, hiszen ezek kiindulópontja lehet a fogközök területe. Az pedig külön grátisz, hogy már 1 nap után fehérebb és egészségesebb fogakat varázsol. Az applikáción keresztül pedig nyomon tudom követni a napi fogmosásaimat is. Ezt a magas szintű fogápolási technológiát mindenkinek ajánlom! 

diamondclean

Nagyon elégedett vagyok a Philips DiamondClean szónikus fogkefével. Mióta használom sokkal ragyogóbb a mosolyom is, amelyet már a fogorvosom is észrevett. Sőt, ami külön öröm számomra, hogy a DiamondClean fogkefének köszönhetően nincs szükség külön rendelői fogkő eltávolításra sem. Nagyon boldog vagyok, mert azzal, hogy nincs fogkövem,megszűnt a kellemetlen szájszag és megszabadultam a fogínyvérzéstől is. A speciális fejének és sörtéinek köszönhetően kiválóan tisztítja a fogaimat, ezáltal segít fenntartani az egészséges szájhigiéniát. Rendkívül csendes, szinte alig van hangja. Fogmosás után, ahogy végigsimítom a nyelvem a fogaimon, érzem a hibátlan és sima felületet, amely biztosít arról, hogy a lepedéket tökéletesen eltávolította. Tetszik az elegáns megjelenése, az egyedi külseje, amely feldobja a fürdőszobám hangulatát is. Az ár érték arány véleményem szerint megfelelő, nem egy olcsó fogkeféről van szó, viszont a használatával garantált az egészséges és ragyogó mosoly. Aki egyszer megtapasztalja milyen ezzel a fogkefével fogat mosni, utána a hagyományos fogkeféjét a “fapados” kategóriába fogja sorolni!

Jó szívvel ajánlom Nektek is, akár saját részre, akár kitűnő választás lehet karácsonyi ajándék gyanánt is valamelyik kedves családtagunk részére! 

Szeretettel
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)