házhozszállítás

Válaszd az MCsemegét és házhoz jön a bevásárlás!

Mostanában egyre többször rendelek házhozszállítással az Mcsemege-től. Sosem csalódtam még bennük, az áru a megbeszélt időben érkezett, sérülésmentes termékeket kaptam, a hús és a zöldség is mindig friss volt. Előfordult, hogy olyan terméket választottam, ami éppen nem volt készleten, de a házhozszállításért felelős kollégájuk készségesen felhívott, és több alternatívát kínált helyettesítő termékként. 

A termékeket bankkártyával is kifizethettem, így teljesen érintésmentesen vehettem át a rendelésemet. A sofőrön maszk és kesztyű volt, ami jelen helyzetben maximálisan megnyugtatóan hatott rám.

5.000,- Ft felett ingyenes a szállítás, ami egyedülálló, ráadásul Budapest nagy részén kiszállítanak ezért az is előfordult már, hogy a munkahelyemre kértem a kiszállítást.

A megrendelés könnyen leadható, a weboldalon mindössze egy bevásárló listát küldtem el (https://mcsemege.hu/hazhozszallitas/), de előfordult már, hogy telefonon adtam le a rendelésemet. Mindkét megoldás számomra nagyon rugalmas!

Hogyha Ti is szeretnétek a zsúfolt tömeget elkerülni, esetleg munkaidő után nem azzal tölteni a szabadidőtöket, hogy futkároztok a bevásárlás után (este 7-ig), akkor érdemes kipróbálni, mert nagy könnyebbség a hétköznapokban, ha házhoz jön a bevásárlás!

Szeretettel ajánlom,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)