shein

Készüljünk fel a hideg téli napokra! Tündököljünk SHEIN ruhákban!

SHEIN Fashion kínálatából az őszi-téli szezonra én több olyan klasszikus vonalú ruhadarabot választottam, amelyek fazonja időtálló és jól kombinálható.  Ha lépést szeretnénk tartani a divattal, de az sem mindegy, hogy milyen minőségben és milyen áron szerezzük be az őszi vagy a téli szezon legtrendibb ruháit, akkor érdemes ellátogatni a SHEIN oldalára, hiszen a kiváló minőség mellett rendkívül kedvező árakon lehet megvásárolni a szezon legmenőbb darabjait.

kord bársony kabát

Nagy kedvencem ez a kordbársony elegáns szabású kabát, amely fekete kiegészítőkkel kombinálva igazán egyedi megjelenést biztosít a viselőjének. Kiváló választás azoknak a hölgyeknek akik szeretnek szolidan de mégis stílusosan öltözködni. Azért a szigorú hivatali megjelenést egy vidám mókázással az őszi falevelek között bármikor feloldhatjuk! 
A ruhát itt találod: http://shein.top/dg0l4s1
ID: 1707249

kék kötött ruha

Ez a szuper meleg kötött ruha mindig jól jön, ha fázósak vagyunk! Én nagyon kedvelem ezeket a típusú ruhákat, akár még hosszabb fazonban is. Imádom, hogy a lábaimat is melegíti, és ahogy rásimul a testemre, olyan mint egy jó meleg kályha! Magassarkú cipővel vagy akár bakanccsal is nyugodtan viselhető, mert igazi klasszikus szabásvonalú darab, ami jól mutat bármivel.
A ruhát itt találod: http://shein.top/e1gxp1e
ID: 1608565

fekete szövetkabát

Ez a csinos, fekete szövetkabát időtálló fazonjával hosszú évekig megbízható társ lesz a ruhatáradban. Szoknyával, farmerrel is hordható, lehetsz benne elegáns, vagy laza, egy a lényeg, hogy nagyon jól variálható. Én egy picikét már karácsonyi hangulatban vagyok, ezért piros pulcsival és piros kockás leggings-szel párosítottam. 
A ruhát itt találod: http://shein.top/ssnw8mq
ID: 1532531

kötött ruha

Fázós hölgyeknek ismét mutatok egy szuper csinos kötött ruhát a SHEIN kínálatából. A fekete színű ruha derékrészén nagyon jól mutat a piros csík, amely a derekamat tökéletesen kiemeli. Az összhangot tovább emeli a ruha ujjrészén is megjelenő piros és szürke sáv. Ettől a színösszeállítástól ez a ruha hétköznapi használatra is kiváló választás. 
A ruhát itt találod: http://shein.top/nqfhooi
ID: 1646646

Használd a ❤️3Qsagi❤️ kuponkódot és 15% kedvezményt kapsz a rendelésed végösszegéből.

A kedvezmény december 31-ig a teljes kollekcióra érvényes! ❤️

Keresd a téli szezon legmenőbb darabjait itt: www.shein.com

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)