peptid

Ránctalanítás felsőfokon a Medinatural legújabb peptides termékcsaládjával

Minden nő sokáig szeretné megőrizni bőre fiatalságát és szépségét. Sajnos az első ráncok hamar megjelennek a hölgyek életében, és a legtöbben nehezen fogadják el az idő múlását. Én sem vagyok ez alól kivétel. Amikor a 30-as éveimet elértem, akkor kezdtem el komolyabban foglalkozni a ránctalanítás gondolatával. Ekkora már megjelentek a halványabb ráncok az arcomon és nehéz volt elfogadni, hogy múlik az idő.  Sokféle kozmetikumot kipróbáltam azóta, voltak hatásosak és kevésbé hatásosak. Jelenleg a 40-es éveimet taposom és azóta még fontosabb szerepet tölt be a mindennapjaimban a megfelelő arcápolás és a minőségi termékek használata. Nagyon örültem amikor októberben megérkezett ez a szuper csomag a MediNaturaltól, amelyben a legújabb peptides termékcsalád tagjai találhatóak. Ebben a cikkben beszámolok nektek az elmúlt másfél-két hónap tapasztalatairól a termékekkel kapcsolatban. 

5 termék volt a csomagban: Peptides szemránckrém, Peptides szemráncgél, Peptides ránctalanító krémpakolás, Hyaluron 3+ Ceramid hidratáló arckrém, és egy nagyágyú a PHA Hámlasztó gyümölcsenzimmel.
De először is nézzük, hogy mik is azok a peptidek?
(Őszintén megmondom, eddig nem hallottam róla.)
Hivatalos megfogalmazásban a peptidek a fehérjéket alkotó aminosavak aktív láncai. Úgynevezett jelzősejtekként működnek, jelzik a szervezetnek, hogy hol keletkezett hiány és hol kell a sejtek újratermelését megkezdeni. A betöltött funkciójukat tekintve sokféle peptidről beszélhetünk. A Botox utánzó peptidek a Botoxhoz hasonlóan a mimikai izmokat lazítják el, persze nem olyan drasztikus módon. A vivő peptidek pedig a szállításért felelősek, nyomelemeket szállítanak, mint a réz és a magnézium, melyek nagyon fontosak a megfelelő enzimműködéshez, a regenerációs képességhez és a sebgyógyulásban is segítenek. Vannak specifikus peptidek, amelyek például a pigmentfoltok halványítására fókuszálnak. 

Az öregedésünk folyamatára rengeteg minden hat:
– Az életmódunk.
– A környezetünk.
– A gondolkodásmódunk.
– A genetikai adottságaink.
Ez utóbbira nem lehet hatásunk, de az első háromra igen: mi döntünk arról, milyen életvitelt folytatunk, mi választjuk meg a szűk környezetünket, de akár még a tágabbat is, és mi döntünk arról, hogyan vélekedünk a dolgainkról.
A bőrápolás tekintetében én mindig magas kritériumok alapján választom meg azokat a termékeket, amelyekkel a bőrömet ápolom. Na de lássuk az eredményeket és a tapasztalataimat! 

Peptides szemránckrém
Nemcsak narancsvirág peptideket tartalmaz, hanem ezen felül még számos más hatóanyag is növeli a hatását. Mint például a hexapeptid, melynek botox jellegű hatása képes a már megjelent ráncok mérséklésére, az arcizomzat lazítására, a bőr stabil szerkezetének visszaállítására. Ezek hatására a bőr csodálatosan sima, finom tapintású, egyenletes textúrájú képet mutat. Tartalmaz még  borsópeptidet, amely egyedülálló tápanyag-összetételének köszönhetően képes aktivizálni a hámrétegben elhelyezkedő őssejteket, és ezzel fokozni a bőr intenzív regenerálódását. Hatására feljavul a bőr állaga, kinézete szépséges és üde lesz. Illetve a mindenki által ismert, elképesztően jó ránctalanító és arcbőr-megemelő vagy lifting hatással bíró high&low hialuronsav is. Rendszeresen használtam a szemkörnyéki bőr ápolására. Vékony rétegben vittem fel egy borsónyi mennyiséget. Pár napos használat után már éreztem, hogy milyen jól táplálja a bőrömet, és a szemem környéki ráncok szépen fokozatosan elkezdtek halványulni és kisimulni. Nagyon kellemes tapasztalatokat szereztem erről a termékről.

Peptides szemráncgél narancsvirág peptidekkel
A narancsvirág peptid, a borsópeptid és a hexapeptid-11 mellett kiemelt hatóanyaga a hialuronsav. A hialuronsav egy cukormolekula, ami a szervezet egyik természetes építőeleme, ráadásul az egész testben fellelhető. A legnagyobb mennyisége a bőrben összpontosul. Utánozhatatlanul képes a bőr nedvességmegtartó erejét fokozni, mert a saját súlyának akár az ezerszeresét is meg tudja kötni. Hidratáló képességén kívül gyulladáscsökkentő hatása is van, és a szabad-gyökök elleni harcban is nagy szerepet játszik. Támogatja a sejtregenerációt és erősíti a bőr természetes védőrétegét.
A gél formulájának köszönhetően nagyon könnyű a felvitele, s ez segít abban, hogy kíméletes módon tudom a bőrömbe bejuttatni a hatóanyagokat, hiszen szinte egy-egy simítás elegendő és máris felszívódik. Nincs zsíros nehéz érzet, nagyon könnyen beszívódik. Naponta kétszer használtam, reggel és este, így tényleg pár nap múlva elkezdtem megtapasztalni az első látható jeleket. A hosszú távú használat pedig valóban meghozta az eredményeket. A mélyebb szarkalábak elkezdtek halványulni és a szemkörnyéki bőröm szinte feltöltődött.

Peptides ránctalanító krémpakolás narancsvirág peptidekkel
Minden nőnek természetes igénye a fiatalos külső, a szép és üde arcbőr és a jó közérzet. Valljuk be őszintén sokkal jobb a hangulatunk, ha a tükörből egy fiatalos, ápolt arc mosolyog ránk vissza és azt gondolom ezért az érzésért képesek vagyunk bármire a bőrápolás tekintetében.
Ez a forradalmian új krémpakolás abban segít, hogy plasztikai műtétek, durva beavatkozások nélkül is gyakorlatilag újjá varázsolhassuk a bőrünket, akár több évet, évtizedet is letagadhassunk. A káprázatos frissességet nyújtó, brilliánsan hatékony készítmény a narancsvirág peptidek erejével járul hozzá ahhoz, hogy bőrünk feszesebb, simább, ragyogóbb lehessen, mint valaha. Nekem sajnos nincs időm a rohanó hétköznapok során kozmetikushoz járni, ráadásul a jelenlegi helyzetben úgy gondolom sokan még elővigyázatosságból is pihentetik ezt a kellemes tevékenységet napjainkban. Számunkra jelent egy igazi mentsvárat ez a készítmény, hiszen használata után olyan szinten újjászületik a bőr, hogy tényleg úgy érezzük, hogy kozmetikai kezelésen jártunk. 

A használat során azt tapasztaltam, hogy rendkívüli módon táplálta és hidratálta az amúgy nagyon száraz és érzékeny bőrömet. A hideg őszi időjárás, a maszk viselése sajnos előhívott több bőrproblémát is, amelyek azelőtt nem voltak. Megjelentek a bőröm apró kiütések a maszk alatti területen, amelyek ugyan egy jó alapozóval nem feltűnő bőrhibák, azonban engem mégis zavartak. Miután elkezdtem ezt az arcpakolást használni (a termékcsalád többi tagjával kiegészítve) nagyon jó eredményeket értem el vele.

Hyaluron 3 + Ceramid hidratáló arckrém
Ez a könnyű arckrém hyaluronnal, ceramiddal és sheavajjal gondoskodik a bőr ápolásáról. Ahogy említettem az állandó maszk viselése miatt sajnos az érzékeny bőrömön gyorsan megjelentek az apróbb hibák, amelyek nagyon zavartak. Ennek a krémnek a napi használata gyorsan segített orvosolni a problémámat. Magam sem hittem, hogy ennyire hatásos lesz, de bizony így lett. Nemcsak a szürke, fakó arcbőrömet újra élettel töltötte meg, kisimította, bársonyossá varázsolta, hanem az apró pattanásokat is segített eltüntetni. Tulajdonképpen ez utóbbi zavart a leginkább. Nagyon féltem attól, hogy mi lesz, ha rosszabbodik a helyzet, de sikerült időben megtalálnom a tökéletes arcápolót, így most már nem aggódom azon, hogy a maszk viselése miatt pattanások jönnek ki a bőrömön. Az pedig külön grátisz, hogy a ráncaim szépen, folyamatosan kisimulnak és halványodnak. Ez a krém lett a tesztelés alatt az abszolút kedvencem!

PHA hámlasztó gyümölcsenzimmel
A végére hagytam a legbrutálisabb bőrmegújító terméket, amely tökéletes kiegészítője az anti-agint programnak.  Mit is jelent az anti-aging program pontosan? Azt, hogy tudatosan olyan hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel ápolod arcbőröd, melyek segítik a természetes megújulásban. Az anti-aging hatás az öregedés látható jeleinek csökkentését jelenti. Olyan kozmetikai készítményekkel ápolod bőrödet, amelyek csak természetes alapanyagokat tartalmaznak, és hatóanyagaik mind a bőröregedés ellen küzdenek. Kisimítják a mimikai ráncokat, hihetetlenül simává varázsolják az arcbőrt és vitaminokkal, antioxidánssal és ásványi anyagokkal töltik fel a bőr mélyebb rétegeit is. Az anti-aging program első lépése az arctisztítás. A program második lépéseként beiktathatod ezt a szédületes hatású kémiai hámlasztót, ami megszabadítja a megviselt bőrödet az elhalt hámsejtektől és energiával tölti fel azt. Nem is hittem, hogy ilyen fantasztikus hatást fogok vele elérni.  Eltávolítja a szennyeződéseket a pórusokból, élénkíti és energiával tölti fel az arcbőrt. A bőröm újra fiatalos megjelenésű lett, sima és egyenletes textúrájú. Elhalványította a pigmentfoltjaimat és csökkentette a felszíni ráncaim mélységét is. Nagyon gazdaságos, hiszen elég belőle pár csepp amellyel végigsimítom az arcomat, s ezután használtam az arckrémet, amely sokkal gyorsabban és mélyebb rétegekbe hatolva tudott felszívódni. Reggelre eltűnt a fáradt nyúzott arc, és helyette egy fiatalos pirospozsgás arcbőr tekintett vissza rám a tükörből. 

Összefoglalva nagyon elégedett  vagyok az új peptides termékcsaláddal, ezért nektek is jó szívvel ajánlom. Tökéletes ajándék karácsonyra valamelyik hölgy szerettünknek, akiről tudjuk, hogy odafigyel a bőrápolásra és szereti a természetes alapanyagú kozmetikumokat!

MediNatural termékeit jó szívvel ajánlom nektek is! Keressétek a webáruházban!

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)