douglas

Karácsonyi ajándékötletek a Douglas webáruházából!

Nekem minden évben nagy fejtörést okoz a karácsonyi ajándékok megvásárlása. Szeretek olyan ajándékot választani a szeretteim részére, amely hasznos, de egyben különleges is. Az idei karácsony kicsit más lesz, és ezzel együtt a bevásárlási szokásaim is változtak. Régebben is előfordult, hogy egy-egy ajándékot webáruházból rendeltem, azonban idén szinte minden ajándékot onnét szereztem be. A tömeg mindig is zavart, az elmúlt években is rettenetes teher volt az utolsó hetekben az ajándékok után rohangálni. Azonban idén csak online vásároltam, ami rendkívül megkönnyítette az életemet! A Douglas webshopját egyszerűen imádom, mert hölgy szeretteimnek fantasztikus illatszercsomagokat sikerült beszereznem, igazán kedvező árakon.

douglas

Elsőként pár mondatban összefoglalom a webáruházban történő vásárlás előnyeit. Nekem a két legfontosabb szempont egy webáruházzal kapcsolatban a gyorsaság és a könnyű eligazodás. Douglas webáruházban profin felépített kategóriák segítenek a gyors eligazodásban. Ha már kiválasztottam, hogy mely kategóriában keresek illatszert vagy ajándékcsomagot, még ár szerint is tudok szűrni, ami szintén nagy segítség, ha egy bizonyos összeget szánok a vásárlásra. Én szeretem összehasonlítani az árakat, más webáruhaz áraival, és a Douglas webáruházban találtam a legjobb árakat.  Általában 10.000,- Ft-ot szoktam költeni egy-egy ajándékra, ezért nagyon megörültem, hogy ebben a kategóriában iszonyatosan sok lehetőség kínálkozott! Nagyon tetszenek a Douglas egyedi tervezésű, gyönyörű díszdobozos szettjei, ezért a böngészés során gyorsan el is dőlt, hogy ezek  közül fogok választani.

douglas

Douglas Karácsonyi ajándékötletei 5-10-20 ezer forintos kategóriákban választhatóak.  Ráadásul márkánként is tudunk szűrni, tehát célirányosan is tudunk keresgélni a webáruházban. Én most a Douglas Home Spa termékcsaládját néztem ki, mert nagyon megtetszett a csomagok tartalma illetve a termékek külseje, és a csomagolás igényessége is. A Home Spa-t a világ legendás szépség tradíciói ihlettek. A Home Spa termékcsalád kifinomult formulákkal lett kifejlesztve, hogy tökéletes szinergiát kínáljon az illatok illóolajai és a természetes szépségápolási összetevők között. Általuk pedig élvezhetjük a tengerparti visszavonulás stimuláló előnyeit. A fantasztikus illatok segítenek a kikapcsolódásban, úgy, mint a bergamott és a tengeri sók finom fúziója, a frissítő, jódozott (sós) illat révén. Élvezhetjük és újra átélhetjük a termékek által a tenger erejét. Kellemes kikapcsolódás lehet velük minden egyes pillanat. Ez az élénkítő csomag, amely a Seathalasso fantázianevet kapta a következőket tartalmazza: tusfürdő (300ml) selymes testkrém (300 ml) és egy gyönyörű zöld fürdőrózsa. Ezt a szettet a barátnőmnek szánom, aki imádja a tengert, de sajnos idén nem jutott el a tenger közelébe. Remélem ezzel a csomaggal örömet tudok majd neki szerezni, és a termékek használatával a tenger közelségét is el tudom hozni a fürdőszobájába.  A szett 20 %-kal csökkentett ára: 4.792,- Ft.

douglas

Douglas Home Spa kézkrém szettjét édesanyámnak választottam. Az igényes díszdobozban, háromféle kézkrém található. Egy élénkítő, egy ápoló és egy kiegyensúlyozó krém. Mindhárom krém 75 ml-es kiszerelésben, ráadásul most -20%-os kedvezménnyel volt megvásárolható a webáruházban. Édesanyám kezei gondos ápolást igényelnek, mivel mindig nagyon száraz a bőre, ezért esténként, lefekvés előtt rendszeresen bekrémezi. Szereti ha egy krém ápolja a bőrét de az is fontos szempont, hogy finom illata legyen a terméknek. Itt most mindkét elvárás teljesül, ráadásul 3 féle variánsból fog tudni majd kedvére választani. Remélem elnyeri majd a tetszését ez a szett. A szett 20 %-kal csökkentett ára: 3.192,- Ft

Bízom benne, hogy mindkét szett örömet fog okozni a szeretteimnek, és ami a legfontosabb, hogy olyan ajándék kerül kerül a fa alá, amelynek biztosan hasznát fogják venni. 

Ha még töritek a fejeteket a karácsonyi ajándékok beszerzésén, akkor jó szívvel ajánlom nektek a Douglas webáruházat, ahol kedvetekre válogathattok  a szépségápolási termékek között, és ha elég figyelmesek vagytok, akkor még szuper akciókra is bukkanhattok. Aki az utolsó pillanatra hagyta az ajándékok beszerzését, ne csüggedjen, mert még egy gyors rendeléssel a fa alá kerülhet egy-egy illatos csomag.

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)