lirene

Lirene Superfood arckrémek az egészséges és üde arcbőrért

A téli zord időjárás, a kevés napsütés, és a vitaminhiány nem csupán a hangulatunkra, de a bőrünkre is rányomja bélyegét. A hosszú hideg hónapok ugyanis kimerítik a szervezetünk vitaminkészletét, amely a kevesebb mozgással és az egészségtelenebb táplálkozással együtt fáradékonnyá, levertté tesz minket, bőrünk pedig fakóvá, szárazabbá és érzékenyebbé válik. De mindezt megelőzhetjük! A Lirene Superfood arckrémei 97%-ban természetes összetevőkkel kiváló ápolást nyújtanak a téli időjárás ideje alatt a bőrünknek. Mindhárom terméket nappalra és éjszakára is használhatjuk, s nem marad el a várt eredmény!

lirene

1. A chia kivonatot tartalmazó tápláló, ránctalanító krém egyik összetevője a chia mag, amely magas omega-3 zsírsavban, proteinben, vitaminban és ásványi anyagokban. Az omega-3 zsírsavak segítenek a ráncok felszívódásában és a bőr kisimításában. Az E-vitamin rugalmassá teszi a bőrt, a B3 vitamin pedig nyugtatja és élettel tölti meg a fakó arcbőrt.Kiváló ár/érték arányú termék, amely használata során a bőröm jól táplált, kisimult, hidratált és fiatalos lett. 

2. Goji bogyó kivonatot tartalmazó regeneráló arckrém. 
A goji bogyó szintén egy fantasztikus superfood, amely segíti a sejtek anyagcseréjét és gyorsítja a sejtregenerálódást. Antioxidánsai segítenek a szabadgyökök leküzdésében, így a bőr nem öregszik meg idő előtt. Hihetetlenül magas C-vitamin-tartalma segít a bőr feszesítésében, erősíti a kollagénrostokat. Használatát követően a bőröm felfrissült és sokkal fiatalosabb lett. Vitamintartalmának köszönhetően pedig egészségesebb és életteli lett.

3. A tőzegáfonyás krém egy hihetetlen könnyed, 100% tőzegáfonyás vizet tartalmazó hidratáló krém. Ásványi anyagokkal és vitaminokkal ápolja a bőrt, az E-vitamin fiatalít és kisimít, a C-vitamin méregteleníti a bőrt, s általuk egészségesebb lesz a bőrszínünk és sugárzóbb megjelenésünk. 

A Lirene Superfood arcápolási termékeket jó szívvel ajánlom nektek is. 

Keressétek a Rossmann Magyarország üzleteiben. Ajándékozzunk karácsonyra szépséget hölgy szeretteinknek! 

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)