marie zélie

Marie Zélie – Álom a nőiességről

Marie Zélie  márka mottója: Álom a nőiességről.

Hitvallásuk szerint a nőiesség olyan ruházaton keresztül fejeződik ki, amelyet minden hölgy felfedezhet: akár a formális eleganciát, akár az alkalmi stílust kedveli. És mindezt csúcsminőség kíséri: természetes szövetek, illeszkedő forma és tökéletes kivitel. Marie Zélie lengyel ruhamárka kínálatában ruhákat és szoknyákat találtok elsősorban, de ingek és blúzok is kaphatók. Ezek a gyönyörű ruhák különféle eseményeken viselhetőek, a mindennapoktól az ünnepekig. Bármi legyen is az alkalom, a viselője mindig a nőiessége maximumát ki tudja majd fejezni ezekkel a csodaszép ruhákkal! 

A Melania fantázianevet viselő nyári ruha nagyon egyszerű szabásvonalú, kissé redőzött, rövid ujjú, lekerekített nyakkivágású ruha. Változatos kiegészítők hozzáadásával bármilyen alkalomhoz igazíthatjuk. Alkalmas hétköznapi, munkahelyi viseletre is, de kiváló választás lehet akkor is, ha elegáns helyre vagyunk hivatalosak. Időtlen szabásának köszönhetően évekig alapdarabja lehet a ruhatárunknak és nem utolsó sorban nagyon kényelmes viselet.

Link: https://en.mariezelie.com/melania-suita-blue-dress-viscose
Kuponkód: sagiandi10

Az Alana fantázianevet viselő ruha egy csónaknyak kivágású, 3/4-es ujjú, gyönyörű ruha. A térdig érő, francia szabású ruha karcsúsítja a sziluettet és könnyedséget kölcsönöz neki. A ruha minden lépésnél elegánsan hullámzik, és a ruhát viselő hölgy garantáltan különlegesnek érzi magát! A ruhához külön öv is tartozik, amellyel kiemelhetjük a derekat, és ez az elegancia valóban különleges hangulatot teremt a megjelenésünkben. Megköthetjük masnira vagy csak egy csomóval megkötve hagyjuk lógni az övet.  A ruha enyhe fényű pamut szaténból készül. A természetes anyagok előnyei közé tartozik az állandó légáramlás a bőrön, ennek köszönhetően mindig jól érezzük a ruhában magunkat.

Link: https://en.mariezelie.com/alana-luzula-creamy-dress-cotton
Kuponkód: sagiandi10

Kattintsatok a webáruház linkjére és csodáljátok meg a meseszép anyagokat és mintákat, ahogy testet öltenek egy-egy romantikus ruhadarabban!

Webáruház: https://bit.ly/3tkUScd
Kuponkód: sagiandi10
Kuponkód érvényessége: június 30.

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)