Újulj meg és frissülj fel a MediNatural legújabb termékeivel!

A téli zord időjárás, a kevés napsütés, a vitaminhiány nem csupán a hangulatunkra, de a bőrünkre is rányomhatja sajnos bélyegét. A hosszú hideg hónapok ugyanis kimerítik szervezetünk vitaminkészletét, amely a kevesebb mozgással és az egészségtelenebb táplálkozással együtt fáradékonnyá, levertté tesz minket, bőrünk pedig szárazabbá és érzékenyebbé válik. De mindezt megelőzhetjük! Ezért fontos, hogy télen sokkal nagyobb hangsúlyt fektessünk a bőrünk ápolására és védjük natúr kozmetikumokkal! A MediNatural legújabb termékei a lábápolásban és a testápolásban segítenek nekünk! Ismerkedjünk meg velük közösen ebben a cikkemben!

Medinatural

két hiánypótló, természetes hatóanyagokban gazdag termékkel bővült a Medinatural kozmetikum családja, amelyek azért készültek, hogy végre az egész testünk igazi kényeztetésben részesüljön!
A MediNatural legújabb hialuronsavas testápolója hatóanyagokban gazdag natúrkozmetikum, amely segít megőrizni a bőröm rugalmasságát és feszességét. Könnyed tejszerű formulája telis-tele van finom Bio növényi vajakkal és olajokkal, hogy bőröm puha, jól táplált és maradéktalanul hidratált legyen.

Próbáld ki te is a MediNatural legújabb innovációját a Hialuronsavas Testápolót!
Már az első használat után feszessé és rugalmassá varázsolta a bőröm, így biztos vagyok benne, hogy a téli hónapok alatt a napi bőrápolási rutinom egyik alappillére lesz ez a termék!
Medinatural

Bizonyára közöttetek is sokan vannak, akik rendszeresen küzdenek az elnehezülő és fájó láb(ak) problémájával. A kor előrehaladtával ezek szinte napi rendszerességgel megjelenhetnek az életünkben. A visszeres panaszok esetében már az első jelekre érdemes odafigyelni. Saját hibámból tanultam én is, ugyanis amikor megjelentek az első hajszálerek huszonéves koromban, nem tulajdonítottam a dolognak túl nagy jelentőséget. Nem volt feltűnő helyen, a szoknya is pont eltakarta és hát olyan ártalmatlannak tűnt az egész. Aztán ahogy teltek az évek, ezekből a hajszálerekből egyre csúnyább, sötétebb és kidudorodó visszerek lettek, s a folyamat vége egy elkerülhetetlen visszér műtét lett. Utólag már nagyon bánom, hogy nem vettem komolyan a problémát és nem kezdtem el időben kezelni az érintett területeket a lábamon.

Azonban most már gondosan ápolom a lábaimat, ezért is használom a MediNatural Frissítő lápápoló gélt. Nemcsak a megelőzés fontos, hanem az is, hogy odafigyeljünk már az első jelekre is, illetve a tüneteket se vegyük félvállról!

Vadgesztenye, kamilla, aloe vera és még számtalan jótékony hatású növényi kivonat található ebben a fantasztikus krémben. A krém rendszeres használata segít megszüntetni a lábzsibbadást, segít megszüntetni a fáradt, feszülő érzést, javítja a seprűvénás, visszeres bőr esztétikai megjelenését is. De még sportolás után is kiváló frissítő érzés a lábaknak! Gyorsan felszívódik és kellemes az illata.

Nézd meg a terméket itt: https://medinatural.hu/frissito-labapolo-gel-visszeres-faradt-labakra

Válassz Te is MediNatural termékeket a bőröd ápolására!

Szeretettel,

Ságiandi


Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)