Shein

Karácsonyvárás a Shein legújabb kollekciójával

Minden szezonban fantasztikus újdonságokkal örvendeztet meg bennünket a SHEIN divatmárka. Lassan 3 éves az együttműködésem a céggel és minden évszakban nagy örömmel mutatom be nektek azokat a ruhákat, amelyek elnyerik a tetszésemet. Mivel óriási a kínálat, igyekszem minél szélesebb skálán prezentálni nektek. Ebben a cikkben egy kis ízelítőt hoztam nektek:  téli kabát, elegáns karácsonyi ruha, szexi csizma vagy éppen meleg kötött pulóver kategóriákban.

Én azt gondolom, hogy a hideg téli időjárás nem jelentheti azt, hogy unalmasan, színek nélkül öltözködjünk. Tény, hogy oda kell figyelni a réteges és meleg öltözködésre is, de tehetjük ezt úgy is, hogy figyelemmel követjük a divatot. Télen, vastagon felöltözve is lehetünk stílusosak és csinosak! Ebben a cikkben a SHEIN kínálatból választott kedvenc téli szettjeimet mutatom be nektek! Fogadjátok szeretettel!

Shein
shein

Egy meleg pufikabát igazi kincs télen! Nekem nagyon megtetszett a különleges steppelt varrása, amit még máshol nem láttam eddig. Bélelt, vastag, kapucnis, két kellően mély zsebbel és combközépig érő hosszával nagyon praktikus kabát. A derekán lehetőség van szűkíteni is a fazonját.

Nézd meg a kabátot itt: https://shein.top/l226igd
Termékkód: 5050752
Shein
Ez a gyönyörű SHEIN kötött ruha tökéletes választás bármilyen ünnepi alkalomra. Különleges mintája aranyszálakkal átszőtt, amely nagyon egyedivé és elegánssá teszi a megjelenésünket.
Nekem első látásra megtetszett a webáruházban, és amikor kibontottam a csomagot megállapítottam, hogy élőben még szebb! 
Nézd meg a ruhát itt: https://shein.top/1065zmvm
Termékkód: 3489304

A SHEIN kínálatában a legdivatosabb lábbeliket is megtaláljátok. Az idei szezonra egy kecses velúr combcsizmát választottam. Nagyon megtetszett a nőies formatervezése és a nem túl magas sarka. Pont ezt a stílust kerestem már egy ideje és végre a SHEIN kínálatában meg is találtam.

Nézd meg a csizmát itt: https://shein.top/rmk13f0
Termékkód: 5050752
Shein
Shein
Egy jó meleg pulcsi igazi kincs ebben a nagy hidegben! Ezt kötött garbós pulcsit 17 árnyalatban találjátok meg a SHEIN webáruházban, nekem ez a zöld árnyalat nyerte el a tetszésemet! 

Nézd meg a pulcsit itt: https://shein.top/qc8zb8n
Termékkód: 5557407

December 31-ig él a kedvezményes kódom: 15Q2sagi, add a pénztárnál a kosaradhoz és azonnali 15% kedvezményt kapsz a rendelésed végösszegéből!

Használjátok ki ezt a remek alkalmat és lepjétek meg magatokat egy szép ruhával!

Szeretettel,
Ságiandi
Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)