Thomas Aqua+ Pet&Family többfunkciós porszívó teszt

Nálam a padlóápolás hozzátartozik a heti takarításhoz, hiszen nemcsak kisgyerek, hanem kiskedvenc is van a háztartásban. Sok esetben a szőnyegtisztítás és a kárpittisztítás napi szinten is felmerül, ugyanis gyakran történnek bakik is. Ilyenkor nagyon jó ha van a kéznél egy olyan eszköz, amely minden problémára megoldást nyújt. Életem eddigi legjobb és legpraktikusabb háztartási kisgép választása a Thomas Aqua+ Pet&Family takarítógép, mivel funkcióit tekintve tökéletesen ki tudom használni,  koncentráltan, könnyen tudok vele dolgozni, ráadásul nem foglal nagy helyet sem.

Thomas Aqua+ Pet&Family készüléket 3 különböző módon lehet használni:

1. Használhatjuk porzsákos klasszikus porszívóként (ez a mindennapi takarításnál tökéletes megoldást jelent. Erős szívó képessége minden szőrszálat, porcicát, port és koszt felszív. 

2. A vízfilteres megoldás kifejezetten az állattartóknak és az allergiásoknak lett kifejlesztve, hiszen az összegyűlt por és kosz a vízben csapódik le,  a nagyon finom porszemcsék is bekerülnek a víztartályba, ezáltal a vízben megkötődnek és már nem kerülnek vissza a levegőbe. 

3. A kárpittisztító funkció által pedig magába a kárpitba fecskendezzük bele a tisztító folyadékot, majd a következő lépésben a készülék felszívja a koszos vizet a szövetszálak közül. 

Nagyon izgultam a készülék üzembe helyezését illetően, mert az előző tapasztalataim más márkákkal nem voltak túl jók. Kíváncsi voltam, hogy mennyire lesz egyszerű beüzemelni, összeszerelni, tisztán tartani a készüléket. Kicsit féltem a súlyától is, hogy mennyire könnyen tudok majd vele a lakásban mozogni.

Kellemes meglepetés volt, hogy nagyon könnyű összerakni, szétszedni, könnyen hozzáférek a víztartályokhoz, szinte gyerekjáték volt a készülék használata már az első alkalommal is. 

Amivel a használat során szembesültem, az az volt, hogy bizony érdemes bizonyos időközönként, de mindenképpen rendszeresen takarítani a szőnyegeket és a kárpitot is, hiszen rengeteg kosz és por telepszik meg a szövetszálak között, ami szabad szemmel nem látható, viszont allergiát okozhat. 

Nagyon elégedett vagyok a készülékkel, könnyű és logikus a használata, egyszerű az összerakása és a szétszedése is. A súlya kicsit nehéz,  de a lakásban való mozgás során  számomra ez sem okozott gondot.

Úgy gondolom bármelyik háztartásban hasznos társ lehet, ahol olyan speciális igények merülnek fel, mint a kisállatok utáni takarítás illetve  ahol kisgyermek(ek) vannak és ügyelnünk kell a makulátlan tisztaságra.

Thomas Aqua+ Pet&Family készüléket keresd a nagyobb műszaki áruházakban és webshopokban! 

Jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Szeretettel,

SágiAndi


Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)