Herbioticum napozó termékcsalád

Napvédelem a HERBioticummal

Milyen a jó naptej? Nehéz kérdés. Olyan nagy a választék, rengeteg márkából válogathatunk, a faktorszámokról nem is beszélve. De mégis mik azok a legfontosabb szempontok amely alapján én naptejet választok? Számomra a legfontosabb, hogy hatékony védelmet nyújtson a káros UV-sugárzás ellen. Továbbá gátolja a leégést és a bőr idő előtti öregedését, intenzíven hidratálja a bőrömet, és ne okozzon irritációt. 

A fehér bőrűek számára, mint amilyen én is vagyok, a strandolás vagy napozás felér egy tortúrával, hiszen a nyári melegben nincs is jobb a hűs vízben csobbanni, de sokszor már előre arra gondolok, hogy csak le ne égjek. Sokféle terméket kipróbáltam már az évek során, hogy védjem a bőröm, de eddig vegyes tapasztalataim voltak.  

HERBiotikum Sun Max Naptej széles spektrumú fotostabil védelmet biztosít  UVA és UVB ellen, megakadályozza a bőr idő előtti öregedését és hatékony védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen. Ez a naptej az egész család számára biztonsággal használható, a gyerekek is nyugodtan használhatják ugyanis nincs benne szintetikus illatanyag.

A naptejet nagyon könnyű eldolgozni, a tökéletes állagának, és az ápoló összetevőinek köszönhetően a bőröm is hidratált és puha tőle. A naptejet napozás előtt 15 perccel vigyük fel a bőrünkre, és a megfelelő védelem érdekében rendszeresen kenjük be újra magunkat vele.  A termék krém állagú, nem ragadós, ami igazán ideális hiszen én rosszul vagyok attól, ha a strandon rám ragad a homok. Érdemes két óránként újra kenni magunkat, illetve fürdés után is ismételjük meg a naptej használatát. Nagyon jók a tapasztalataim a naptejjel kapcsolatban,  teljes védelmet nyújtott és a bőröm sem égett le. A termék 125 ml-es kiszerelésben kapható, nagyon gazdaságosan használható. Kellemes gyógynövényes illata van. Könnyen kenhető, és nem képez erős fehér színt a bőrön.

Napozás után pedig jól esik a bőrnek egy kis gyengéd ápolás. Az After Sun testápoló erre tökéletes megoldást jelent. Frissítő, hidratáló testápoló, melynek természetes hatóanyagai hidratálják, regenerálják és nyugtatják a száraz bőrt napozás után. +6 hozzáadott növényi kivonattal (aloe vera, hegyi árnika virág, fekete nadálytő, ginkgo biloba, ginzeng gyökér, ördögcsáklya). Intenzív hidratáló hatása természetes nedvességgel látja el a bőrt. Bőrnyugtató és bőrápoló hatású körömvirág kivonattal és aloe juice koncentrátummal. A kókuszolaj hidratálja a száraz bőrt, védőréteget alkot a bőrön, s meggátolja a nap és a száraz levegő vízelvonó hatását. Illata nagyon kellemes, enyhén kókuszos a finom gyógynövény illat mellet. Könnyen és gyorsan be is szívódik és érezhető, ahogy hűsíti a bőrt. 

Ha pedig megtörtént a baj, akkor hívjuk segítségül az After Burn leégéskezelő gélt! Továbbra is hangsúlyozom, hogy vigyázzatok a bőrötökre, és csúcsidőben ne menjetek a napra, lehetőleg árnyékban tartózkodjatok! Azonban tudom azt is, hogy a strandon bizony nehéz ezt betartani, hiszen mindenki napbarnított bőrre vágyik, és bizony előfordulhat az is, hogy nem vesszük észre, és máris megtörtént a baj.  Ez a hűsítő hatású testápoló gél azonnal a segítségre siet ha baj van, zöld agyag kivonattal, kamillával és aloe verával nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt.  Gyors felszívódású, nem ragadós formula, így a bőr komfortérzetét sem befolyásolja. 

HERBioticum termékeket soha nem tesztelik állatokon, minden termék növényi eredetű, és nem használnak semmiféle állati eredetű anyagot a készítés során. Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket. Paraffin, vazelin, parabén anyagoktól mentes termékek, melyek nem tartalmaznak gyakori allergén összetevőket, mint amilyen a parfüm és a mesterséges színezőanyagok. Magas vitamin és antioxidáns tartalmú összetevőkből készülnek, amelyek szépítik és egészségesebbé varázsolják a bőrünket! Minden termék gondosan kiválasztott alapanyagokból álló, svájci receptúra alapján készített, minőségi termék, melynek természetes hatóanyagai nyugtatják bőrt a napozás során/után és a napégés esetében is.

Jó szívvel ajánlom!

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)