Tavaszi újdonságok az IsaDoratól

Az IsaDora tavaszi kollekciója az igazán nőies árnyalatokról fog szólni. Tavaly megújult Perfect Matt és Perfect Moisture rúzsok új árnyalatokkal bővültek, és most egy különleges promóció keretében kisebb kiszerelésben is elérhetőek lesznek a Douglas Parfüméria üzletekben. 

IMG-1808
Az ikonikus, magabiztosságot sugárzó vörös az új szezon legtrendibb árnyalata lesz. A vörös a szenvedély, egyértelmű kinyilatkoztatása! Izgalom, szerelem és erő! Egy olyan árnyalat, amely bármely stílust és bármely outfitet egyedülállóvá és ellenállhatatlanná tesz.  A klasszikus vörös szín mellett, most a VÖRÖS barackos, nude és rózsás árnyalatait is érdemes kipróbálni.  A klasszikus vörös után nekem a másik nagy kedvencem az új kollekció színei közül a Magenta, amely gyönyörű mély lila színével valóban drámai megjelenést kölcsönös az ajkaimnak! 
IMG-2508-Facetune-17-02-2019-12-22-31

EYE SCULPTOR BAR

IMG-1778

Az Eye Sculptor Bar palettával tökéletes szemsmink varázsolható. 4 matt egymással harmonizáló áranyalattal és egy gyöngyházfényű highlighterrel könnyedén elérhető a kívánt hatás, azaz a természetesen csábos tekintet. Nagyon megkedveltem ezt a palettát, mert nagyon könnyű vele dolgozni, és rendkívül tartós. Nem szeretem ha napközben igazítani kell a sminkemen. Úgy gondolom a mai világban joggal elvárható, hogy egy smink egész nap tökéletes maradjon, és ebben az IsaDora verhetetlen!

Az IN RED összeállításban az IsaDora kultikus termékeivel találkozhatunk: a megújult Perfect Moisture Lipstick rúzzsal, , a Face Sculptor és az Eye Sculptor Bar palettákkal, valamint a népszerű Wonder Nail körömlakkokkal. 

Az új tavaszi palettával gyönyörűen kiemelhetjük, kontúrozhatjuk a tekintetet. Nude, barack, barna és arany árnyalatok fényes és gyöngyház finissel gondoskodnak a ragyogó megjelenésünkről. 

Az IsaDora tavaszi újdonságait keressétek a webáruházban a Douglas Parfümériákban!

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)