Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!

Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!

VUCH – a stílusos női táskák, pénztárcák és divatkiegészítők gyártója és értékesítője. Minden termék megtervezése saját találmányokat, kreatív ötleteket és a tervezők szívét hordozza magában. Ezért eredetiek, egyediek és készek arra, hogy boldoggá tegyenek Téged is! Ne habozz, látogass el a webáruházba és válogass a szebbnél-szebb kiegészítők és ékszerek között! Ráadásul most az egyedi kuponkódommal további kedvezményeket is kaphatsz a vásárlásod végösszegéből! 

Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!

Pénztárca: 5690,- Ft.
Imádom a kék minden árnyalatát, ahogy a pöttyöket is. De azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül. Viszont, ezt a pénztárcát még sok-sok színben elérheted a webáruházban, ha netán mégis egy másik színre pályáznál! Praktikus rekeszek jellemzik ezt a trendi pénztárcát, fotókat, bankjegyeket tudsz külön-külön elhelyezni, ráadásul egy VUCH kártya is tartozék, mely a pénztárca azonosítására szolgál, ha elveszítenéd. A pöttyök között pedig ott az ezüst VUCH logó is! Ez a pénztárca igazán bájos, nyárra pedig Neked is kötelező kiegészítő! 

Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!

Táska: 14.990,- Ft.
A gyönyörű bézs árnyalat valódi nyári hangulatot idéz! A belső terek és az oldalzsebek igazán praktikus darabbá varázsolják ezt a stílusos táskát, melyet a válladon is viselhetsz! Egyedi tervezésű, ezüst VUCH logóval ellátott darab, amely garantáltan  tüzessé varázsolja nemcsak a nyaradat, hanem a megjelenésedet is!

Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!
Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!
Légy stílusos, viselj VUCH kiegészítőket!

Óra: 20.490,- Ft.
Nekem ez az óra szerelem volt első látásra! Maga a stílus, egyediségével és eleganciájával! Fénylő arany színe, a számlapon elhelyezett kristály ragyogása és a japán óramű, mind-mind a minőséget képviselik.  Vízálló, és rozsdamentes acélból készült, illetve 2 év garancia is van rá, ha bármi történne -, de miért is történne?! 

Karkötő: 2.990,- Ft.
Szerinted is a hegyek tetejéről nyílik a legszebb kilátás a világra? – kérdezik a VUCH tervezői. Igen, én abszolút egyetértek! Ez a gyönyörű rosegold karkötő, amely tökéletes kiegészítője az órának, a szabadságot és az élet szenvedélyét jelképezi! A karkötőn megjelenő motívum a Te “hegyeidet” szimbolizálja, azokat amelyeket képes vagy megmászni és legyőzni! Viseld önállóan, vagy együtt az órával, a döntés a Te kezedben van! 

Élj, légy bátor és szenvedélyes – valósítsd meg az álmaid! A VUCH tervezői a kollekció minden egyes darabjával ezt képviselik és üzenik a világnak!

Nézz körül a www.vuch.hu webáruházban és válogass kedvedre! 
Használd a sagiandi kódot és 8% kedvezményt kapsz a vásárlásod végösszegéből! 
Minden terméket díszdobozban vagy dísztáskában küldenek el a részedre, így ha ajándéknak szánod már a díszcsomagolásra sem kell időt fordítanod! Ha pedig magadnak vásárolsz, akkor élvezd a masnik és a dísztasakok látványát és bontogatását! Nekem nagyon nagyon jól esett a kicsomagolás! 🙂 

Fotókért köszönet: Visual Production 
Ha van kedved, akár még egy városi fotózást is megszervezek Neked! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, és indulj el a változás útján!

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)