élj egészség- és környezettudatosan

Élj egészség- és környezettudatosan

Ha Te is egészség- és környezettudatosan élsz és szeretnél minden káros anyagot kiiktatni az életedből, amelyek hosszú távon negatívan befolyásolhatják az egészségedet és környezetedet, akkor válassz a Rawsy BPA-mentes és környezetkímélő konyhai termékeiből! 

Rawsy kókusztálak valódi kókuszdiók héjából készültek, amelyek máskülönben hulladékként végezték volna. Felületük a csiszolás és a kókuszolajjal történő polírozás révén sima és esztétikus. Tehetsz bele gyümölcsöt, vagy elfogyaszthatod belőle a kedvenc zabkásádat is! 

élj egészség- és környezettudatosan

Reggelire próbálj ki Te is egy különleges Matcha zabkását. Ehhez a szuper egészséges ételhez, szükséged lesz mandulatejre, juharszirupra, és a kedvenc gyümölcseidre, amelyekkel  felturbózhatod ezt a mennyei eledelt. Vegán, és egy igazi energiabomba, amely garantálja, hogy lendületesen induljon a napod.

Recept
1/2 csésze zabpehely
1 1/2 csésze víz
csipet só
1/4 csésze mandula tej 
vanília kivonat
1 teáskanál  jó minőségű matcha por
1 evőkanál juharszirup
+ a kedvenc gyümölcseid a tetejére

Elkészítés

Tegyünk  1+ 1/2 csésze vizet egy edénybe. Adjuk hozzá a zabpelyhet és a csipet sót, tartalék lángon főzzük, lefedve,  12-15 percig. (A zabtól függően változhat a főzési idő, ezt a csomagoláson ellenőrizzük). Miután a zab megfőtt, vegyük le a tűzről, és keverjük össze a mandulatejjel, a vanília kivonattal, a matcha porral és a juharsziruppal. 

Tegyük 
Rawsy kókusztálkába, a  tetejére halmozzunk friss gyümölcsöt és máris fogyaszthatjuk!

Reformáld meg Te is az étrendedet, és iktass ki minden káros anyagot az életedből, amelyek hosszú távon negatívan befolyásolhatnák egészségedet és környezetedet. 

Válaszd a Rawsy termékeit! 

Jó szívvel ajánlom!
Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)