csinosnyár

Legyünk stílusosak és egyediek nyáron is!

Hogyan legyünk a meleg nyári napokon stílusosak és nőiesek? Legyen sportos, vagy elegáns, netán csábító a ruha amit viselünk, egy dolog nagyon fontos: érezzük benne jól magunkat! Ebben a cikkemben olyan szetteket mutatok nektek, amelyek bármilyen esemény alkalmával megállják a helyüket. Legyen az egy laza délutáni séta a városban, egy hétvégi esküvő, netán egy vacsora a szerelmünkkel, vagy egy első randi. Ha az egyéniségünkhöz illő ruhát választunk, olyat amelyben valóban jól érezzük magunkat, az kihat a hangulatunkra, magabiztosak leszünk, vonzó és sugárzó lesz a megjelenésünk.

csinosnyár

Ez a csinos Mango ruha tökéletes a munkahelyünkön is, illetve ha munka után még programunk van, akkor sem szükséges hazarohanni átöltözni. Csinos és mutatós ruha, kellemes és könnyed selyem anyaga lágyan simul a bőrünkhöz, és garantálom, hogy az esti randin elbűvöli a kiszemelt lovagot is! Egy fekete magassarkú szandállal kecses és bájos megjelenést kölcsönös a viselőjének. Mivel nagy és feltűnő mintájú az anyag ezért szolid ékszereket párosítsunk hozzá.

csinosnyár

Picit hűvösebb az idő? Akkor se essünk pánikba! Egy karcsúsított fekete nadrág, hozzá egy jól kiválasztott felső, és  máris csinosak és stílusosak lehetünk. Ezt a szettet a Zaraban találtam. Nekem ezen a nyáron kimondottan tetszik a klasszikus pöttyös anyag, így nagyon sok és változatos ruhadarabot beszereztem már, és nagyon jól érzem magam mindegyikben. 

csinosnyár
csinosnyár

Nyáron én egyszerűen imádom a rövidnadrágot! Szeretem magas sarkúval is párosítani és sportcipővel is. Ha Te is szeretsz kiülni  például egy étterem teraszára és elfogyasztani ott az ebédedet, akkor nyugodtan felveheted az első fotón látható szettet. Egy fehér rövidnadrág hozzá egy vidám mintás nyakban megkötős felső, fehér kalap a tűző nap ellen, hozzá egy nude magassarkú és máris csinos  és stílusos a megjelenésed.

Viszont vannak napjaim amikor egyszerűen a hátam közepébe sem kívánom a magassarkút. Ilyenkor előveszem valamelyik kedvenc Converse csukámat, felhúzom szakadt farmeremet, keresek hozzá egy vidám felsőt, és máris útra kész vagyok. Egy laza, délutáni mászkáláshoz tökéletes ez a szett. 

csinosnyár
csinosnyár

Esküvőre vagy hivatalos? Unalmas a butikok kínálata? Akkor menj el a varrónődhöz és kérd meg, hogy varrjon neked egy ruhát a saját elképzeléseid szerint! Szebbnél-szebb anyagokat lehet találni a méteráru üzletekben, és bizony sokkal olcsóbban megúszhatod ezt a projektet egy ilyen megoldással. Ezt a pöttyös ruhát megálmodtam, az anyagot megvettem, a varrónőm pedig megvalósította az elképzeléseimet. A divatlapokban vagy az interneten nagyon csinos ruhákat lehet látni, de magad is kitalálhatod a stílusodhoz leginkább illő kreációt. Egy profi varrónő pedig gond nélkül megvalósítja az álmaidat. Ha mégis maradnál a butikos ruhák mellett, akkor is nagyon csinos darabokra lehet bukkanni. A sárga-kék virágmintás ruhát még évekkel ezelőtt vettem az Envy-ben és még most is divatos és bárhova felvehető. Tehát ha beruházol egy ruhára, akkor pedig azt tanácsolom, hogy ne az éppen aktuális divatos szabásvonalú és mintájú ruhák közül válassz, hanem maradj a klasszikus vonalaknál és anyagoknál, hiszen azok mindig divatosak maradnak! És 5 év múlva is nyugodtan felveheted, mert stílusos és csinos leszel benne! 

Ennyire egyszerű! 🙂

Fotókért köszönet: Visual Production 
Ha van kedved, akár még egy városi fotózást is megszervezek Neked! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, és indulj el a változás útján!

Szeretettel
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)