medinatural

Készülj fel a télre MediNatural termékekkel – 2. rész

A téli zord időjárás, a kevés napsütés, a vitaminhiány nem csupán a hangulatunkra, de a bőrünkre is rányomhatja sajnos bélyegét. A hosszú hideg hónapok ugyanis kimerítik szervezetünk vitaminkészletét, amely a kevesebb mozgással és az egészségtelenebb táplálkozással együtt fáradékonnyá, levertté tesz minket, bőrünk pedig fakóvá, szárazabbá és érzékenyebbé válik. De mindezt megelőzhetjük! Ezért fontos, hogy ősszel sokkal nagyobb hangsúlyt fektessünk a bőrünk ápolására és felkészülten várjuk a hideg téli hónapokat! Hiszen nem kötelező a bőrünknek megszenvedni a telet, várhatjuk felkészülten is, ebben pedig a MediNatural termékei segítenek nekünk!

A cikksorozat második részében az Anti-Aging termékcsaládot mutatom be nektek, melynek a termékei egytől-egyig nagy kedvenceim, és el sem tudnám képzelni nélkülük a napi bőrápolási rutinomat!

medinatural

C-vitamin Arctisztító gél és hidratáló arckrém

Arctisztító gélt minden nap használok a bőröm tisztítására, ezért nagy örömmel vettem kezembe ezt a terméket. Akik naponta sminkelnek azoknak nem is kérdés, hogy minden nap megtisztítsák a bőrüket, viszont akik nem sminkelik magukat, azoknak éppoly fontos, hiszen a napi szennyeződések eltávolítására sajnos a tiszta víz már nem elegendő. Csak természetes, ápoló összetevőkből áll, és nem tesztelték állatokon, nem tartalmaz állati eredetű komponenst és száz százalékban magyar termék. Használata után a bőröm kellemes tapintású és szinte érzem, ahogy felfrissül. 

Extra hidratáltságot biztosít a C-vitaminos krém, ha fáradtnak, élettelennek érezzük a bőrünket. Ez a C-vitaminos hidratáló arckrém ideális választás, ugyanis gazdag revitalizáló összetevőkben, melyek támogatják bőrünk megújulását, ragyogását. A termék tökéletesen és gyorsan beszívódik bőrömbe, mélyen hidratálja és simítja, ezáltal sokkal fiatalosabb és feszesebb is a bőröm. Azonnali segítséget nyújt a fáradt bőrnek, mivel ez a hidratáló krém stabilizált, aktív C-vitamin technológiával készül. Ráncképződést fékező hatóanyag komplexet alkot a benne található hialuronsav, ugyanis a hialuronsav és növényi kivonatok intenzív hidratáló erejét kombinálja erőteljes antioxidánsokkal. Ebben a krémben találkozhatsz a bőrszerkezetet javító Gotu Kola (centella asiatica) gyógynövény kivonatával és E -vitaminnal, amelyek szintén kifejtik jótékony hatásukat a bőrödön. A C-vitamint sem spórolták ki a krémből, ugyanis ez a hatóanyag megakadályozza a sejtkárosodást, elősegíti a kollagén-termelést, és növeli a bőr puhaságát, rugalmasságát. A C-vitamin egy erős antioxidáns, amely megköti a szabad gyököket, amelyek külső tényezők hatására keletkeznek és a szervezeten belüli élettani folyamatok eredményeként alakulnak ki. A C-vitamin bizonyítottan hozzájárul a bőr simaságának, rugalmasságának és fiatalságának megőrzéséhez.

medinatural

AntiAging szérumok

Nincs időd rendszeresen kozmetikushoz járni, de szeretnél egy igazán hatékony arcápolót, amely gyors és szembe tűnő eredményt produkál már néhány használat után? A MediNatural arcápoló szérumok legnagyobb előnye, hogy az aktív hatóanyagokat koncentrált formában tartalmazzák, így egy könnyű szérum akár 30X több aktív hatóanyagot tartalmazhat, ezért a hatását látványosabban és gyorsabban fejti ki, mint a klasszikus krémek. A Medinatural legújabb fejlesztése az Anti-Aging termékcsalád, amely többféle szérumot is tartalmaz, így könnyeben ki tudja mindenki választani a saját bőrtípusára és bőrállapotára leginkább megfelelő terméket. Rengeteget munka van ezeknek a termékeknek a kifejlesztése mögött, így biztosak lehettek benne, hogy a hatásuk már kipróbált és bizonyított.

Retinol szérum

A Retinol elismerten az egyik leghatékonyabb anti-aging összetevő a ráncok elleni küzdelemben. Mindazoknak ajánlott ez a termék, akik egy kíméletes, de hatékony retinol szérumot keresnek a bőrük fiatalosságának megőrzésére és a bőröregedés látható jeleinek a mérséklésére. Nanotechnológiás módszerrel liposzómába zárt retinolt tartalmaz, amely stabil marad, így könnyedén épül be a bőr legmélyebb rétegeibe is. Ennek a korszerű eljárásnak köszönhetően a retinol fokozatosan szabadul fel, növelve így a hatékonyságát, miközben kíméletes marad a bőrhöz. Amellett, hogy natúr kozmetikum, állatokon nem tesztelték, sőt állati eredetű összetevőket sem tartalmaz. Nagyon gyorsan és látványosan kifejti a hatását, amelyet a környezeted is észre fog venni! Nekem 1 hét használat után már látványos változást eredményezett a bőrömön. Nagyon örültem neki, amikor reggel a tükörbe nézve egy kipihent arc tekintett vissza rám. És ezt a változást a barátaim és ismerőseim is megerősítették.

Aktív C-Vitamin szérum

A MediNatural Aktív C-vitamin szérum segít a megfáradt bőr regenerálódásában, felerősíti a kollagéntermelést, elhalványítja a hegeket és a pigmentfoltokat. Olyan sokoldalú készítmény, hogy még a pattanások kezelésére is kiváló. Hidratál, feltölt és lággyá varázsolja a kontúrokat. Ritka, hogy egyetlen szérum ennyi problémára megoldást nyújt. Bőrünk a szérum használatától ragyogóvá, egységes szerkezetűvé, hidratálttá és egészségessé válik. Egyszerűen jó lesz ránézni, kellemes lesz tapintani. A MediNatural Aktív C-vitamin szérum azért is olyan nagyszerű, mert minden bőrtípusra használható és ez igazán nem gyakori a kozmetikumok körében. Tökéletesen kiegészíti a C-vitaminos termékcsaládot, tehát a 3 terméket együttesen használva egymás hatását felerősítve igazán rendkívüli eredmények érhetők el. 

Hyaluron Extra szérum

Ez a gyorsan beszívódó natúr arcszérum értékes hatóanyagok jól komponált harmóniájával ápolja a bőrt. Használatával a mélyebb ráncok halványulhatnak, s a bőr hidratáltabb lesz. A tisztítást és tonizálást követően, de még a hidratáló krém felvitele előtt használjuk az arcszérumot is, így bőrünk újra üde és élettel teli lehet. A stresszes életmód sajnos a bőrünkön is meglátszódik. Nemcsak a hangulatunk a kedvünk lesz rossz, hanem a bőrünk állapota is csak egyre romlik. Először az életmódunkon próbáljunk meg változtatni, hiszen egy nyugodtabb életvitel hamar meg fog látszódik a bőrünk állapotán is. Aztán pedig egy jól megválasztott arcápolási programmal hozzuk helyre bőrünk állapotát is. A Hyaluron Extra szérum extra gyors segítség lesz, használatát követően érezni fogjuk, hogy élettel tölti fel az arcbőrünket és simítja és halványítja ki a mély ráncokat. Minden bőrtípuson alkalmazható, beleértve száraz, zsíros és a pattanásokra hajlamos bőrtípusokat is. Kombinált vagy zsíros bőrűeknek – főleg a nyári időszakban – nappali hidratáló krém helyett is szuperül használható! Komplex formula ideális önmagában és más bőrápolóhoz keverve is. Hidratáló, ráncellenes, nappali-éjszakai ANTI-AGING programhoz is kiválóan hozzáigazítható. Nyakra és dekoltázsra is használható! 

Összefoglalva nekem nagyon kellemes tapasztalataim vannak a fenti termékekkel kapcsolatban. Az elmúlt 2 hónapban leteszteltem mindegyiket és a fentiekben leírt pozitív tapasztalatokat szereztem.  Így biztonsággal ajánlom nektek is a termékeket, biztos vagyok benne, hogy aki kipróbálja elégedett lesz a termékek hatásával. 

Válassz Te is MediNatural termékeket a bőröd ápolására!

Szeretettel,

Ságiandi


Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)