perlweiss

Amikor egy álom valóra válik – fogfehérítés éjszaka

A mosoly a legszebb smink amit egy nő viselhet. A legfontosabb kapcsolataink egy magabiztos mosollyal kezdődnek, akár az üzleti életben akár magánéletünkben. A mosoly olyan érték, ami csakis pozitív erővel bír. Viselhet egy nő bármilyen ruhát, frizurát vagy sminket, mégis az első ami maradandó nyomot hagy az egy őszinte és ragyogó mosoly. Sajnos a dohányzás, a kávé, a kóla és a színező ételek besárgítják a fogakat, s valljuk be bizony sokkal magabiztosabbak vagyunk mindannyian, ha ragyogó és hófehér a mosolyunk.

perlweiss

A fogaink színe függhet az öröklött tényezőktől és az életvitelbeli szokásoktól. Az életkorunk előrehaladtával is veszítenek fehérségükből, illetve a különböző italok és ételek (bor, kávé, bizonyos gyümölcsök) is befolyásolhatják az elszíneződést, valamint a dohányzás is okozhat súlyos elváltozást, viszont leggyakrabban a lepedék és a fogkő hatására színeződnek el a fogaink.

A Perlweiss termékeket már régóta ismerem és használom. A ’20-as éveim elején ismertem meg elsőként a fehérítő fogkrémet. Hosszú éveken át használtam, mivel rendkívül hatásos volt és nem okozott semmiféle kárt a fogaim állapotában. Az elmúlt években sok új termékkel bővült a márka palettája, így nagyon örültem amikor lehetőségem nyílt az egyik innovatív termék tesztelésére, amely a White by Night szérum.

A trendorientált Perlweiss márka szakértői csapata folyamatosan olyan termékinnovációkon dolgozik, amelyek forradalmasítják a fogápolást. Az aktuális fogfehérítési trendek és az évtizedes szakértelem együtt alkotják az átfogó fogfehérítési portfóliót – az otthoni egyszerű használat érdekében.

A Perlweiss White by Night éjszakai fogfehérítő szérumot teszteltem az elmúlt hónapban. Ez a szérum akkor fejti ki hatását, amikor mi alszunk! Az innovatív Repair & White formula erősíti a fogzománcot és fényesíti a fog felületét. Az új folyékony kalcium technológiának köszönhetően feltölti a fogzománcon keletkezett mikro-repedéseket, pótolja az ásványi anyagokat, regenerálja és erősíti a fogakat az éjjeli pihenés során. Ugyanezen idő alatt a Whitening Complex eltávolítja a napi elszíneződéseket és fogkövet, valamint megakadályozza az újabb elszíneződés vagy lerakódás keletkezését. A fluorid erősíti a fogzománcot és véd a fogszuvasodás ellen. Az eredmény: erősebb és láthatóan fehérebb fogak, sima, fényes felszínnel.

A terméket 1 hónapig használtam. Az első látható eredmények 1 hetes használatot követően voltak tapasztalhatóak a fogaimon. Nagyon tetszett a termékben, hogy egyszerű és kényelmes a használata. Esténként a megszokott módon elvégeztem a fogmosást, majd a szérumot alkalmaztam a fogaimon. Nagyon praktikus a szérum felvitele, hiszen egy kis applikátor ecset van a tubus végén, amellyel precízen és pontosan tudjuk felkenni a szérumot a fogainkra. A fogínyig kell bekenni, majd ezt követően már nem szabad sem enni, sem inni. A szérum egész éjjel hatni fog. Reggel a szokásos módon megmostam a fogam.  A szérum illata és íze enyhén mentolos, zselés állagú, nagyon könnyű az applikátor ecset segítségével a felvitele, és egyfajta réteget képez a fogakon.

Ahogy már említettem az első szembetűnő eredményeket 1 hét használat után tapasztaltam. A fogaim több árnyalattal fehérebbek lettek. 2 hét használat után pedig már a környezetemben élők is felfigyeltek rá, hogy milyen szépek a fogaim. Sokkal magabiztosabban mosolygok azóta, hogy használom ezt a terméket, hiszen a sok pozitív visszajelzés megerősít abban, hogy tényleg látványos változás történt. Most ott tartok, hogy 1 hónapig használtam, tartok 2 hét szünetet (ahogy a termék dobozán is előírják) majd pedig, ha indokoltnak látom, akkor folytatom tovább a használatát.

A termék tömést, koronát és implantátumot nem fehérít. Érzékeny fogazaton nem szabad használni, illetve bármilyen íny- vagy fogágyi betegség esetén, terhesség vagy szoptatás ideje alatt sem.

Bátran próbáljátok ki Ti is a Perlweiss White by Night fogfehérítő szérumot! Nem fogtok benne csalódni!

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)