Elkészítés:
Tészta
5 tojás sárgáját habosra kikeverünk 5 kanál porcukorral és a kakaóporral. Az 5 tojás fehérjét kemény habbá verjük. Majd óvatosan fakanállal az 5 tojás habját és az 5 kanál lisztet a masszához keverjük. Előre kivajazott torta formába öntjük, majd megsütjük, 180 fokon. (kb. 20 perc, de szúrópróbával ellenőrizzük!)
Krém
A 20 dkg laktózmentes vajas margarint kikeverjük a 15 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral. A pudingport egy tányérba tesszük, majd ráöntünk 1 dl kókusztejet és simára keverjük. A másik 1 dl kókusztejet meglangyosítjuk, aztán hozzáöntjük a kikevert pudingot és felfőzzük. Levéve a tűzről addig keverjük, amíg ki nem hűlt. Végül a margarinos krémmel összedolgozzuk.
Rákenjük a kihűlt (3 egyforma részre felszeletelt) tésztára, kókuszreszelékkel és Raffaello bonbonnal díszítjük. Hűtőszekrénybe tesszük, és körülbelül fél óra múlva tálalható.