diétás amerikai palacsinta

Diétás amerikai palacsinta langyos eperszósszal

Egy finom D-Life diétás amerikai palacsinta receptjét hoztam ma el nektek. Ezt a könnyed finomságot gyerekjáték elkészíteni, és biztosak lehettek abban is, hogy az íze, állaga megtévesztésig hasonlítani fog a hagyományos alapanyagokkal készített amerikai palacsintáéhoz.

Diétás amerikai palacsinta langyos eperszósszal
Hozzávalók:
2 érett banán
1,5 bögre D-Life D-Mix süteménykeverék
2 tojás
0,5 bögre eritrit
0,5 bögre növényi tej
1 teáskanál vanília kivonat (vagy ízlés szerint)
1 teáskanál sütőpor
1 teáskanál kókuszolaj

Elkészítés:
Egy turmixgépben a banánokat, az eritritet, a vanília kivonatot, a növényi tejet, illetve a tojásokat összeturmixoljuk. A D-Mix süteménykeverékhez hozzákeverjük a sütőport, majd az összeturmixolt alapanyagokkal csomómentesre keverjük. Egy felhevített serpenyőt átkenünk kókuszolajjal, majd kis adagokban kisütjük a palacsintákat.

Eperszósz
Hozzávalók:
200 gr friss eper
40 gr eritrit

Elkészítés:
Egy kisebb lábasba tegyük az epret (melyet előzőleg felszeleteltünk), majd kezdjük el közepes lángon főzni. Főzzük 3-4 percig, amíg levet ereszt. Adjuk hozzá az eritritet, jól keverjük el, és főzzük még 2 percig. Vegyük le a tűzről, hagyjuk egy kicsit kihűlni, ha darabosan szeretjük nincs további teendők. Ha pedig sűrű, sima állagra vágyunk, akkor egy sűrűbb lyukú szűrőn passzírozzuk át. Az elkészült eperszószt a palacsintákra halmozzuk és még melegen fogyasztjuk!  Jó étvágyat!

diétás amerikai palacsinta

D-Life termékeket úgy fejlesztették ki, hogy a megszokott ízekre leginkább hasonlítsanak, a kenyér finom ropogós, a péksütemények édesek a tészta pedig laktató és tökéletes állagú legyen. Ráadásul a lisztkeverékek, a pékáruk és a tészták is mind szénhidrátcsökkentettek, így a legtöbb diétába gond nélkül beilleszthetőek.

A hozzávalókat a Dietacenter.hu webáruházban be tudjátok szerezni!

Jó étvágyat kívánok!

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)