tamaris

Lépjünk át a nyárba egy tűzpiros Tamarisban!

Azért kedvelem a Tamaris cipőket, mert minden fazonban és színben elérhetőek! Kedvelheted akár a klasszikus magas sarkú-, vagy a stílusos fűzős vagy lapos sarkú típust, biztosan megtalálod az egyéniségedhez leginkább illő lábbelit! Mindig számíthatsz a Tamarisra, hiszen ezekkel az egyedi stílusú lábbelikkel Te is kiemelheted az egyéniséged! A Tamaris cipők minden korosztály számára kínálnak kényelmes vagy akár csinos cipőket, amelyeket nemcsak különleges alkalmakkor viselhetsz, hanem a hétköznapokon is. Szerintem egyetlen nő ruhatárából sem hiányozhatnak a Tamaris cipők!

tamaris

Az idei Tamaris nyári cipők és szandálok a legújabb divatszínekben pompáznak, nőiesek és tökéletesen illeszkednek a lábfejedhez, ezáltal kényelmes viseletet biztosítanak számodra. A legtöbb modell bőrből készül, így biztos lehetsz benne, hogy több évig is viselheted, hiszen ezek a jó minőségű cipők bizony nem egy szezonra készülnek. Akár elegánsabb irodai cipőt keresel, akár valami igazán kényelmes, nyári szaladgálós cipőt, akkor nézz szét a Tamaris márkaboltokban vagy a webáruházban!  Biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbbet! 

tamaris

A hétköznapokban is könnyedén lehetünk stílusosak. Egy jól megválasztott ruha, hozzá egy csinos cipő, egy elegáns táska és máris felhívjuk magunkra a figyelmet. A fotón látható, vagy ahhoz hasonló szettben, nem fogunk feszengeni, hanem magabiztosak és határozottak leszünk. Kedvelem a Tamaris cipőket, ezért gyakran választom a márka stílusos darabjait, hiszen velük lépést tarthatok a divattal. A kiváló minőség pedig garancia arra, hogy nemcsak egy szezonra vásároltam meg a lábbelit, hanem legalább 2-3 évig biztosan hű társam lesz a mindennapokban. 

Összefoglaló értékelés
Márka: Tamaris
Típus: № 1-1-24216-24-569 Zárt félcipõ (piros)

Méret: 38
Anyaga: bőr
Vásárlás helye: http://www.monobrand.hu/Tamaris/ Részletek: ITT
Akciós ára jelenleg: 14.693,- Ft (Eredeti ár: 20.990,- Ft)

Első benyomások
Tapintás: Kellemes tapintású, puha, nem durva anyag
Kényelem: nagyon kényelmes cipő, erről az egyedi talpbélés gondoskodik. A puha anyagból kialakított talpbetét rendkívül jól alkalmazkodik a lábam egyedi formájához ami hozzájárul a kényelmes viselet érzetéhez.
Koszolódás: Minimálisan koszolódik, könnyen tisztítható
Talpa: puha, nem kemény, könnyű benne a járás
Ajánlás: 1-10-es skálán: 10 pont, kiváló termék! 

Nadrág: Sinsay
Felső: Mohito

Jó szívvel ajánlom mindenkinek a Tamaris lábbeliket!
Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)