shein

A stílusos nő őszi ruhatára

A női ruhatár kialakításának esetében az egyik legfontosabb a funkció, majd pedig a divatosság és természetesen az ár is fontos elem. Gyakran állunk a szekrényünk előtt, és jön a felismerés, hogy „nincs egy rongyom sem, amit felvehetnék” – különösen igaz ez akkor, amikor egy új év divattrendjeinek is meg kívánunk felelni, és nem elégszünk meg a tavaly hordott ruhák leporolásával.

Ahhoz, hogy csinosnak és magabiztosnak érezzük magunkat évszakhoz illő öltözékeinkben, érdemes végiggondolni, hogy milyen alkalmakkor fogjuk legtöbbször felvenni a ruháinkat. Én mindig úgy választom ki a ruhákat, hogy munkahelyre is és szabadidős tevékenységhez is tudjak egy-egy darabot a megfelelő kiegészítőkkel kombinálva viselni. Egy alapruhatár végiggondolása és kialakítása tökéletes alap szerintem, és ehhez elég évszakonként egy-két darabbal frissíteni a készleteinket. Az pedig, hogy mit is jelenthet számunkra az alapruhatár, talán abból vezethető le legkönnyebben, hogy melyek azok a ruhák, amelyeket a legszívesebben és legsűrűbben viselünk. Én nagyon kedvelem a nőies darabokat, elsősorban ezek a típusú ruhák képezik az alapruhatáramat, melyekhez különböző stílusú lábbeliket, kiegészítőket tudok párosítani. Nemcsak elegánsan szeretek öltözködni, hanem imádom a sportos ruhákat is, de nekem ez esetben is fontos szempont, hogy csinos legyek a sportos ruhákban is.
Ebben a cikkben a SHEIN márka őszi kollekciójából kiválasztott kedvenc ruhadarabjaimat mutatom be nektek. Tartsatok velem! 

bőrdzseki
bőrdzseki

Imádom az új fekete bőrdzsekimet és úgy gondolom, hogy ez a darab nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem. Egy vagány dzsekivel bármilyen szett feldobható és biztos vagyok benne, hogy olyan kedvenc lesz, amelyet minden ősszel és tavasszal szívesen veszünk elő a szekrényből. Egy menő bőr  Tamaris bakanccsal pedig tovább fokozhatjuk a vagányságot!
A ruhát itt találod: http://shein.top/ric47i1
ID: 1302562

Ez a tűzpiros kötött ruha egyből a kedvencem lett, ahogy megláttam a webáruházban. Szerintem elképesztően csinos, nagyon jó a szabása és rendkívül nőies és vonzó viselet, akár a hűvösebb őszi napokra is! Egy hosszú szárú, velúr Tamaris csizmát választottam hozzá. 
A ruhát itt találod: http://shein.top/8o15rwp
ID: 1408949

Ez a gyönyörű zsenília ruha nemcsak brutál csinos, hanem meleg és rendkívül kellemes viselet a hűvösebb őszi napokra! Csodálatos színe igazi őszi hangulatú, gyönyörűen mutat majd benne a viselője a sárguló falevelek között! 🙂 Egy leggingsel és hosszú szárú csizmával rögtön lazább megjelenést varázsolhatunk belőle, így a hidegebb napokra máris egy praktikus viseletté alakítható át. 

A ruhát itt találod: http://shein.top/wgppsm2
ID: 1381206

 A leopárd/párducminta nagyon “mozgalmas” minta, vigyázz vele, mert ha sokáig nézed, akkor egy idő után elkezd káprázni a szemed tőle… Annyira feltűnő minta, hogy már egy kevés is felhívja magára a figyelmet. Ezért itt nagyon figyelj a szabályra, hogy a kevesebb néha több! A párducminta nagyon jól mutat az egyszerű és elegáns feketével párosítva, de ha bevállalós vagy, akkor egy csipetnyi pirossal is kombinálható, ám ez utóbbi esetben mindig ügyelj rá, hogy több szín és minta már ne legyen a megjelenésedben. (Nekem most csak a rúzs jelképezi a piros színt, ám ez a ruha piros színben is elérhető a webáruházban)

A ruhát itt találod: http://shein.top/nsv8ll6
ID: 1346013

Használd a ❤️3Qsagi❤️ kuponkódot és 15% kedvezményt kapsz a rendelésed végösszegéből.

https://www.shein.com/

 

A kedvezmény december 31-ig a teljes  kollekcióra érvényes! 

Légy stílusos, válogass Te is a SHEIN márka szuper trendi őszi kollekciójából!

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)