PerlWeiss

Hófehér és ragyogó fogak pár perc alatt a PerlWeiss fogfehérítő csík segítségével

A szép fogak hatalmas előnyt jelentenek az új kapcsolatok kialakításában, de akár egy állásinterjún vagy egy üzleti tárgyaláson is pozitívum a hófehér és egészséges mosoly. Nemrég jártam a kedvenc fogorvosomnál egy kis mosolyszépítésen, ami azt jelenti, hogy a töméseimet rendbe tettük és elvégeztünk egy fogkőeltávolítást is. Kérdeztem tőle, hogy milyen fogfehérítést ajánl, amellyel hollywoodi mosolyom lehet, és ő azt válaszolta, hogy a rendelői fogfehérítés helyett válasszam a PERLWEISS legújabb termékét, amely a Power Whitening fogfehérítő csík. Mivel én nagy tea- és kávéfogyasztó vagyok, s erről a szenvedélyemről nem is szeretnék lemondani, ezért oda kell figyelnem arra, hogy a fogaim mindig makulátlanok legyenek. Sajnos ezeknek az italoknak a rendszeres fogyasztása miatt a fogaim elszíneződnek, azonban én nem szeretnék változtatni az étkezési szokásaimon, így a fogfehérítés kínálja számomra a megoldást. Nekem nagy segítség egy olyan termék, amely villámgyorsan hat úgy, hogy nem károsítja a fogzománcot és nem lesz érzékenyebb tőle a fogam. Rendkívül praktikus a használata és expressz gyorsasággal látványosan fehéríti a fogaimat a Power Whitening fogfehérítő csík. Kedvelem benne hogy, akár otthon, akár útközben is használhatom. Egy alkalmazás mindössze 15 percet vesz igénybe, és azonnal láthatóan fehérebb fogakat eredményez. 5 alkalmazás után pedig akár 3 árnyalattal is fehérebbek lehetnek tőle a fogak. A professzionális fogfehérség-skálával pedig nyomon tudom követni a változást is.

A nemzetközi PERLWEISS™-kutatócsoport által kifejlesztett innovatív és szabadalmaztatott Dual-Boost X2+-technológia a két egymást követő hatásmechanizmusnak köszönhetően már 15 perc használat után láthatóan fehérebb fogakat biztosít.

Az ELSŐ FÁZISBAN a Dual-Boost gél gyengéden feloldja a felületi szennyeződéseket anélkül, hogy károsítaná a fogzománcot vagy erősítené a fogak érzékenységét.

A MÁSODIK FÁZISBAN a hatékony fehérítő-komplex eltávolítja az elszíneződéseket, gyorsan és gyengéden fehérítve a fogakat. 

A kétfázisú formula mellett a hidrogén peroxid is segít a fogak fehérítésében. Az eredmény pedig higgyétek el nem marad el! 🙂

A trendorientált PERLWEISS márka szakértői csapata folyamatosan olyan termékinnovációkon dolgozik, amelyek forradalmasítják a fogápolást. Az aktuális fogfehérítési trendek és az évtizedes szakértelem együtt alkotják az átfogó fogfehérítési portfóliót – az otthoni egyszerű használat érdekében.

Bármilyen íny- vagy fogágyi betegség esetén, terhesség vagy szoptatás ideje alatt nem szabad használni!

A PERLWEISS Power Whitening fogfehérítő csíkokat keressétek a Rossmann üzletekben! 

További info: www.perlweiss.hu

Jó szívvel ajánlom Nektek is!
Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)