lirene

Ránctalanítás superfood gyümölcsök erejével – ez a Lirene szemránckrém

A bőr az emberi test egyik legértékesebb része, ezért megérdemli a legjobb gondoskodást és odafigyelést.  Az érzékeny szemkörnyék jelentős stressznek és káros környezeti hatásnak van kitéve, ezért különleges ápolást igényel. Ha Te is gyakran ébredsz fáradt, karikás szemekkel akkor ajánlom figyelmedbe a Lirene regeneráló szemránckrémet chia maggal és goji bogyóval.

Az emberiség ősidők óta mágikus erőt tulajdonít ezeknek a növényeknek, ugyanis tartalmazzák a napsugárzás energiáját, ezért képesek regenerálni az idegrendszerünket és egyúttal növelni a lelki fogékonyság képességét. A gyógynövények nem csak gyógyítanak, ápolnak és szépítenek is. A chia mag és a goji bogyó a világ legnépszerűbb superfood-jai, mert nagy mennyiségben tartalmaznak vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavakat és fehérjéket. A krémben található chia mag és goji bogyó kivonatok létfontosságú tápanyagokkal látják el a bőrt. Támogatják a mikrocirkulációt és a sejtek regenerálódását, és ragyogóvá varázsolják a bőrt. Antioxidáns hatásuk lévén megvédik a bőr sejtjeit a szabad gyököktől és fiatalabb megjelenést kölcsönöznek.

Ez a speciális összetételű regeneráló krém elengedhetetlen kiegészítője a szem körüli érzékeny bőr ápolásának. A formulában található Bright Eye komplex megerősíti a bőrsejtek kollagén rostjait és csökkenti az UV sugárzás negatív hatásait.

A szemránckrémet esténként (de lehet napi kétszer reggel és este is) használtam, gyengéden masszíroztam kis mennyiséget a szemkörnyéki bőrbe. Reggelre nem maradt el a hatás: a szemem környéke ismét friss és üde lett.  A mélyebb ráncok is egyre halványabbak lettek, ahogy teltek a napok.  Rendszeres használatot követően észrevettem, hogy jelentős mértékben feszesítette a szem körüli bőrt és növelte annak rugalmasságát, csökkentette a ráncaim mélységét és mennyiségét. A szem körüli sötét karikák és duzzanatok is feltűnően csökkentek.  Nagyon megkedveltem ezt a szemránckrémet, mert gyors és szembetűnő változást értem el vele.  Nektek is jó szívvel ajánlom!

A Lirene regeneráló szemránckrémet (chia maggal és goji bogyóval) keressétek a Rossmann Magyarország üzleteiben!

Jó szívvel ajánlom nektek is a Lirene arcápolási termékeket!

Szeretettel,
Ságiandi


#reklam

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)