Salthouse

Salthouse arcpakolások a ragyogó és üde arcbőrért!

Sajnos manapság az arcbőrünk egyre több káros környezeti hatásnak van kitéve, és ezt még tetőzi a rohanó életmódunk is. Nekem például nincs időm elmenni kozmetikushoz, ezért otthon szoktam különböző arcpakolásokat használni, s így próbálom segíteni a bőrömet, hogy újból erőre kapjon. Igyekszem olyan készítményeket használni, amelyek hatása látványos és hosszan tartó. Szeretem a különböző tisztító arcpakolásokat és a tápláló, ránctalanító pakolásokat is. Ráadásul az érzékeny bőröm speciális ápolást is igényel, ezért mindig körültekintően választom meg azt a márkát, amellyel ápolom a bőrömet. Nagyon örültem, amikor a Salthouse márkára találtam, ugyanis ár/érték arányban is nagyon jó, ráadásul többféle variáns közül is választhatok, és a bőrömnek az éppen aktuális állapota szerinti gondoskodást tudom általuk nyújtani.

Salhouse

A Salthouse arcpakolások mindegyike a Holt-tenger mélyéből származó folyékony ásványianyag-koncetrátummal gondoskodik a tiszta és csodálatos bőrről. A Holt-tenger 400 méterrel a tengerszint alatt fekszik és ezzel a Föld legmélyebben fekvő felszíni képződménye. Számos földalatti forrás látja el értékes ásványi anyaggal és nyomelemmel, létrehozva így egy természetes gyűjtőmedencét olyan gyógyító hatású ásványi sókkal, mint a magnézium, kalcium, kálium és bróm. A holt-tengeri sót, egyedülálló ásványianyag-komplexként világszerte alkalmazzák a problémás bőr ápolására, például az ekcémás és pikkelysömörös bőr kezelésére is. A holt-tengeri só alkalmazása, mint rendkívül hatékony terápiás módszer, már évtizedek óta kutatott és tudományosan bizonyított eljárás és emiatt központi szerepet tölt be a kozmetikában. Az eredeti holt-tengeri só ásványianyag-összetétele segít a bőrnek megkötni a nedvességet a szövetben, gyulladásgátló tulajdonságokkal bír, enyhíti a viszketést és javítja a bőr állapotát.

4 féle maszkot próbáltam ki, amelyek mindegyike nagyon jó hatással volt a bőrömre.

1. A regeneráló arcmaszk speciális intenzív regenerálást és sima arcbőrt eredményez. Ez a gazdag krémmaszk bársonyosan puhává varázsolja az arcbőrömet, láthatóan kipihentebb arcbőrt eredményez. Így karácsony előtt ez a maszk ideális választás, hiszen év végére mindannyian elfáradunk, s velünk együtt a bőrünk is. Ezzel a maszkkal újból felfrissíthetjük a bőrünket és ragyogóan várhatjuk az ünnepeket!

2. A tisztító arcmaszk tengeri algával igazán tápláló komplexumot nyújt a bőröm számára. Ez a mélytisztító arcmaszk tisztítja a bőrt, eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződéseket. Hatására a bőröm kitisztul, a pórusok összehúzódnak és láthatóan rugalmasabb lesz a bőröm.

3. A prémium hidratáló maszk frissíti és feszesíti a bőrömet. Az aloe vera, a varázsmogyoró és az uborka válogatott kivonatai megkötik a vizet a sejtekben és megelőzik a bőr nedvességtartalmának csökkenését. Láthatóan egészségesebb és egységesebb a bőrkép a használatot követően.

4. A prémium antioxidáns maszk az abszolút kedvencem.  Ez egy intenzíven ápoló prémium maszk a sejtek védelméhez és regenerálásához gránátalma-kivonattal, antioxidáns komplexszel és holt-tengeri ásványi anyagokkal.  Védelmet nyújt a bőrsejtek számára a szabadgyökök és a káros környezeti hatások ellen. A vitamindús gránátalma-kivonattal és a Holt-tengerből származó értékes ásványianyag-koncentrátummal együtt intenzíven ápolja a bőrt, segíti a bőr regenerálódását, simává, revitalizálttá és ragyogóan széppé téve a bőrt. A használata után a bőröm gyönyörű, élettel teli, szinte újjászületik.

Jó szívvel ajánlom nektek is a Salthouse fantasztikus arcmaszkjait és várjátok a Karácsony ragyogó és üde arcbőrrel!

A termékeket keressétek a Rossmann Magyarország üzleteiben.

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)