shein tél

Kedvenc téli szettjeim a Shein kínálatából

Most, hogy beköszöntött a hideg téli időjárás, oda kell figyelni a réteges és meleg öltözködésre is. Persze azért nem árt, ha a divatot figyelemmel követjük ilyenkor is, hiszen télen, vastagon felöltözve is lehetünk stílusosak és csinosak! Ebben a cikkben a SHEIN kínálatból választott kedvenc téli szettjeimet mutatom be nektek! Fogadjátok szeretettel! 

Az idei őszi/téli trend kedvenc mintája a krokodilbőr, amely rendkívül vagány és stílusos. A SHEIN kínálatában találtam ezt a menő műbőr bakancsot, amely azonnal megtetszett. Már régóta keresgéltem hasonlót, de itt találtam meg a megfelelőt. Biztosan tudjátok milyen a szerelem első látásra egy lábbeli esetében… Nos velem ez történt, a lakkbőr anyag, a tetszetős forma és a kényelem mind testet ölt ebben a bakancsban, ráadásul még jó meleg is. 
A bakancsot itt találod: http://shein.top/9v8m1ic
Termékkód: 1581790

Ha sétálni megyünk, öltözzünk rétegesen és persze legyünk csinosak is! Én a hétvégi sétához a SHEIN jó meleg, gyapjú tartalmú kétrészes ruháját választottam, amely a hidegben is jó melegen tartott. 
A ruhát itt találod: http://shein.top/rsprog4
Termékkód: 1878254

Karácsonyra ezt a gyönyörű zsenília ruhát választottam, amely brutál csinos, emellett meleg és rendkívül kellemes viselet egy vastag harisnyával a hideg téli napokon is! 
A ruhát itt találod: http://shein.top/dkfuuur
Termékkód: 1791681

Nagyon megtetszett a webáruházban ez a szépséges műszőrme bunda, és vétek lett volna nem megrendelni. Azóta már rengeteg ismerősöm, sőt még ismeretlen hölgyek is megdicsérték rajtam. Volt aki szimplán megszólított egy butikban és megkérdezte, hogy hol lehet ilyen bundát venni, mert ő még sehol sem látott ehhez hasonlót és pont ilyesmit szeretne vásárolni magának. Szóval nagyon jó érzés, amikor mások is megerősítenek a választásomban!  A bunda tökéletes minőségű, nagyon szép egyenletes, hibátlan szőrme, amely csinos fazonjával bármely alkalomra tökéletes viselet. 

Nézd meg a műszőrme bundát itt: http://shein.top/c00gl0y
Termékkód: 1623976

Az új év első napját egy kiadós sétával kezdtük a Városligetben. Kellemes, enyhe idő volt, ezért az új Teddy kabátomat vettem fel, ami aztán kiderült egy jó meleg kabát. Képzeljétek, most 60%-al le van árazva a SHEIN webáruházban, sőt a kódommal még további 15% kedvezmény is igényelhető. Így brutál jó áron lehet a Tiétek! 
Nézd meg a kabátot itt: http://shein.top/o3w6gpw
Termékkód: 1791651

Mazsola a mi kis mopsz babánk ebben a pihe-puha ágyban tölti az éjszakáit, amely bársonyos, simogató anyagával melegíti picurka testét és biztosítja számára a nyugodt alvást. Ha neked is van házi kedvenced, és szeretnél neki cuki babaruhákat, játékokat, hordozókat vagy használati tárgyakat vásárolni, akkor érdemes szétnézni a SHEIN webáruházban, mert nagyon jó árakon találsz jobbnál-jobb dolgokat!
A babaágyat itt találod: http://shein.top/kglxk38
Termékkód: 1561090

Használd a 21sagi kuponkódot és 15% kedvezményt kapsz a rendelésed végösszegéből.

A kedvezmény 2021. március 31-ig a teljes kollekcióra érvényes! 
Keresd a téli szezon legmenőbb darabjait itt: www.shein.com

Szeretettel,

Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)