Hozzávalók
6 egész tojás
6 kanál víz
30 dkg nádcukor
12 dkg liszt
12 dkg darált dió
10 dkg aszalt goji bogyó
15 dkg túró
1 vaníliás cukor
1 sütőpor
Elkészítés
A tojásokat a vízzel és a nádcukorral habosra keverjük. Ezután 12 dkg lisztet, 12 dkg darált diót és egy sütőport összekeverünk. Majd a masszát hozzáadva csomómentesre keverjük. A tészta felét két kivajazott őzgerinc formába tesszük. A goji bogyót apró darabokra aprítjuk, majd összekeverjük a túróval és egy vaníliás cukorral. Ezt a masszát rásimítjuk a tésztára. Végül a maradék tésztát egyenletesen eloszlatjuk mindkét adag sütin. Előmelegített sütőben, 180 fokon sütjük, kb 40 percig, de szúrópróbával ellenőrizzük!
A hozzávalókat a Mágnáskert Csemegében szereztem be.
Jó sütögetést és jó étvágyat kívánok!
Szeretettel,
Ságiandi