Lush kényeztetés mámorító virágillatban

Lush termékekkel a 2000-es évek elején találkoztam először. Sosem felejtem el, ahogy beléptem Székesfehérváron az üzletbe… Magával ragadott a látvány, csodálatos színek és mesés illatok lengték körbe az üzletet, amely akkor rögtön rabul ejtett, és a rajongásom azóta is töretlen. A Lush termékek egyedisége, hogy friss alapanyagokból, kézzel készülnek, melyeket organikus gyümölcsök és zöldségek, illó olajok hozzáadásával tesznek még különlegesebbé. Több, mint 20 év elteltével is ugyanolyan rajongója és használója vagyok ezeknek a mesésen illatos  kézi készítésű finomságoknak és úgy gondolom ez a szerelem örök is marad! 

Egy csokornyi fürdőcsoda érkezett a Blooming Beautiful ajándékcsomagban; 3 fantasztikus illatú nagyágyút rejtett az illatos dobozka, amelyeket most egyesével virágágyon tálalva mutatok be nektek! Ez a csomag egy titkos kertet rejtett. A rózsa abszolútot és rózsaolajat tartalmazó Rose Jam habfürdőt a víz alá morzsolva édesen virágillatú habokban merülhetünk el, melyek végtelen nyugalmat sugároznak. Az ylang ylang és a muskotályzsálya olajai a Sex Bomb fürdőbombában segítenek visszatérni a földre. A pezsdítő Sakura cseresznyevirág-illatú, lágy szellővel, felemelő citromolajjal és narancsvirág abszolúttal tünteti el a rosszkedvet. Ez a színpompásan virágos trió garantáltan elfeledteti a mindennapi gondjainkat.  

Rose Jam – a rózsás hangulatért és a lágy bőrért!

Érezd a rózsa igazi, eredeti illatát, szippants belőle egy mélyet és éld át azt a fantasztikus érzést, mintha virágokban pompázó rózsakertben pihennél, miközben a bőröd lágyan körbeveszi a selymesen simogató fürdővíz. Töltsd fel a lelked egy egész kádnyi rózsás csemegével: a citrom, a rózsa és a geránium illóolaja új erőt ad, míg a kókuszolaj és a sheavaj keverékétől káprázatosan fogod érezni magad. A fürdő végére olyan jó lesz a kedved, mintha egy csokor virágot kaptál volna. A rózsaolaj és a rózsaabszolút duplán rózsássá varázsolják a hangulatod. A rózsa kitisztítja az elmét, az aromaterapeuták hangulatjavítóként használják. 

Sakura – az ébredő tavasz virágai

Ez a frissítő tavaszköszöntő fürdőbomba tele van virág illattal. A japán cseresznyevirágzás ihlette szemrevaló fürdőgolyót azért tervezte a Lush, hogy életre hívják a tavasz első jeleivel kirobbanó optimizmust. Nyugtató hatású mimóza és jázmin illóolajat használtak, amit citromolajjal és narancsvirággal egészítettek ki, hogy felidézzék a színpompás évszak illatait. Miközben mi felfrissülhetünk és átengedhetjük magunkat a megújulásnak, az újjászületésnek! Hát nem csodás?!

Sexbomb a szerelembomba

Amikor leterít bennünket a stressz, a fáradtság és a nyugtalanság érzése a napjaink részévé válik, akkor bizony gyors segítség kell és az érzékeink ápolásra van szükség. Csak dobd a kádba ezt a csodálatos fürdőbombát és várd a hatást! A jázmin, az ylang-ylang és a muskotályzsálya illatkeveréke hamarosan ellazít majd és meghozza a kedved… A jázmin ősi afrodiziákum, Indiában már évszázadok óta érzéki parfümként használják, míg az aromaterápiában a stressz és a szorongás oldására alkalmazzák. A muskotályzsályától kitisztul az elme, míg az ylang-ylang ismert feszültségoldó. Ezeknek  fantasztikus összetevőknek köszönhetően Te is megtapasztalhatod milyen a Lush kényeztetése, és rádöbbensz, hogy ehhez foghatót soha eddig és ezután sem fogsz tapasztalni! Engedd át magad az érzékeidnek és élvezd a habokat és az illatokat, tisztulj meg, majd lángolj fel!

Lush üzemeiben világszerte kézi munkával, a legfinomabb alapanyagokból készítik a saját fejlesztésű, innovatív kozmetikumokat. A Lush következetes filozófiát képvisel: kiáll a környezetvédelem ügyéért, küzd az állatkísérletek betiltásáért és felelős módon viszonyul a fejlődő országok közösségeihez, amelyek sok fontos kozmetikai alapanyag előállítói.

Jó szívvel ajánlom a Lush termékeit nektek is!

Szeretettel
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)