levendulatea

A levendulatea jótékony hatásai

A levendula az egyik legsokoldalúbban, legváltozatosabban használt finom illatú gyógy-, fűszer- és dísznövény. A tudományos és a népi gyógyászat is elismeri a levendula gyógyhatásait, hiszen számos jótékony hatással rendelkezik. A levendulának csodálatosan aromás, fűszeres, igen kellemes illata van. Virágját vagy leveleit megdörzsölve kezünkön hosszú ideig illatozik. Harmóniát teremt az emberben, látvány és illat együtt bűvöl el mindenkit, frissít, regenerál, felüdít és nyugtat egyszerre.

A levendulatea gyógyhatásai:

1. Megnyugtat

Nyugtatja az idegeket, fenntartja a lelki egészségünket.

2. Erősíti az immunrendszert

Megfázás esetén ha a légutakat akarod tisztítani, készítsd el a levendula teát és tégy hozzá fodormentát is, és naponta háromszor egy csészével fogyassz el belőle!

3. Védi a szívet

Hatásos szív- és érrendszerhez kapcsolódó betegségek – pl. alacsony vérnyomás – enyhítésében.

4. Kiváló fejfájás ellen

Kiválóan alkalmas a migrén és az ideges fejfájások leküzdésére is. Ideális kúraszerűen fogyasztani vagy migrénes időszakok esetén.

5. Megőrzi szépségünket

Nemcsak a lelkünket nyugtatja meg, hanem a bőrünket is. Serkenti a bőr anyagcsere-folyamatait és elősegíti a táplálását is. Ráadásul a pattanások ellen is megoldás lehet, de még a hajra is hat: szabályozza a fejbőr zsírosságát, és fényesebbé varázsolja a hajkoronát.

A díszdobozos Greenfield teákat (levendula ízben és fűszeres körte ízben) most akciós áron, mindössze 999,- Ft/doboz áron tudjátok megvásárolni az MCsemege budai üzleteiben. Ne hagyjátok ki ezt a szuper ajánlatot, hiszen még ajándéknak is kiváló lehet, ha az ünnepekre gondoltok! 

Szeretettel,
Ságiandi

Tartalom kedvelése (like) és tartalom megosztása (share):
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
error

Tetszett amit olvastál? Oszd meg másokkal is kérlek! :)